Skocz do zawartości
  • 0

Skrypt na brak informacji o śmierci

dojn
 Udostępnij

Pytanie

Witan, potrzebuję skrypt na serwer PvP, Mianowicie chodzi o to,ze jak gracz zginie to zeby nie pojawiala sie ta informacja, czyli Przycisk odródź się. Wiem, ze sa pluginy na to, ale nie wiem jaki wybrać, bo nie moge znaleźć na wersje 1.8.8. Z góry bardzo dziękuję za napisanie. 

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
2 minuty temu, dojn napisał:

Witan, potrzebuję skrypt na serwer PvP, Mianowicie chodzi o to,ze jak gracz zginie to zeby nie pojawiala sie ta informacja, czyli Przycisk odródź się. Wiem, ze sa pluginy na to, ale nie wiem jaki wybrać, bo nie moge znaleźć na wersje 1.8.8. Z góry bardzo dziękuję za napisanie. 

on death of player:
	force event-player to respawn

Najprostszy sposób na to jest taki, ale należy zauważyć, że zanim gracz się odrodzi, minie 1/20 sekundy, ale podejrzewam, że nie będzie to bardzo odczuwalne. Zresztą, daj znać jak to wygląda.

• 0
16 minut temu, Kormic napisał:
on death of player:
	force event-player to respawn

Najprostszy sposób na to jest taki, ale należy zauważyć, że zanim gracz się odrodzi, minie 1/20 sekundy, ale podejrzewam, że nie będzie to bardzo odczuwalne. Zresztą, daj znać jak to wygląda.

Dzięki, dam znać.

• 0
10 minut temu, dojn napisał:

Dzięki, dam znać.

Zapomniałem o jednym. Żeby to działało, wersja Skripta wymagana dla tej składni to minimum 2.2-dev21. Nawet jeśli nie masz tej wersji, to możesz zaktualizować do wersji 2.2-dev36 (ostatnia działająca wersja na 1.8.8).

Edytowane przez Kormic

• 0
33 minuty temu, Kormic napisał:

Zapomniałem o jednym. Żeby to działało, wersja Skripta wymagana dla tej składni to minimum 2.2-dev21. Nawet jeśli nie masz tej wersji, to możesz zaktualizować do wersji 2.2-dev36 (ostatnia działająca wersja na 1.8.8).

Sprawdziłem i działa, nawet po zaktualizowaniu. Wielkie dzięki

Temat do zamknięcia.

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...