kamis086 0 Opublikowano 4 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2014 (edytowane) Otóż szukałem na Tu na stronie skryptu prostego skryptu do złożenia zamówień na własną stronę i nie mogłem znaleźć i proszę czy nie mógłby ktoś coś takiego napisać. Prostego ewentualnie do modyfikacji własnej. Chodzi mi o to żeby wyglądało to mniej więcej tak: Po wpisasniu długości, szerokości itp... chciałbym aby po naciśnięciu ENTER ( lub jakiegoś guzika "dalej" ) wyskoczyła 2 pozycja. I tak dalej i tak dalej w zależności kto ile potrzebuje. A po wpisaniu kilku pozycji jakie chcemy, żeby po wybraniu guzika "wyślij" szło to na mojego maila.Po prostu ktoś składa zamówienie w formie takiej tabelki/skoroszytu i daje wyślij Pozdrawiam K. Edytowane 4 listopada 2014 przez kamis086 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Of3k 278 Opublikowano 5 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2014 Nie kumam o,O. Nie wiem o co ci z tym chodzi, ale jeśli chodzi o item shop na stronę serwera to jakisś plugin jest ;;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
febbe 46 Opublikowano 5 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2014 Kolo to nie skrypty php, tylko skrypty do gry Minecraft o_ONiestety, ale najwyraźniej się pomyliłeś _Of3k i bvcz 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi 1337 Opublikowano 8 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Ten temat został przeniesiony z "Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! → Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!" do "Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! → Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi