KrychaMC09 1 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrychaMC09 1 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 Wymagane pluginy Skript i SkQuery są to kity na survival moge zrobic na easyhc lub megadropa pisac ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peridot 512 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CountingDogs 130 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 Skąd komenda /kits? Czy oby na pewno tylko te pluginy są wymagane, bo mam wątpliwości co do tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neQYT 63 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 Takie średnie. Jak dla mnie 2/10. Format slot jest zbugowane a te wait 2 ticks nic nie pomoże. Mogłeś użyć funkcji do tego, gui z Tuske, sprawdzanie uprawnień. Dodatkowo tak jak CountingDogs napisał, aby napewno tylko te pluginy są wymagane? Z tego co widzę po kliknięciu w slot w gui wykonuje się komenda /kit której żadnej silnik nie ma wbudowanej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minecraft misiek Mkio 0 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 Cóż, kiedyś nad skriptem siedziałem dość sporo czasu, teraz pisze pluginy, sam skrypt jest prosty, nawet banalny bym powiedział. + tak jak koledzy z gory napisali, jest zbugowane. Ogólnie sam skript tez bym odinstalował. Ale kto co woli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziwakkolega 28 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 1/10 Format Slot jest Zbugowane Uzyj Set Slot lub GUI z TuSke Mogłeś napisać ze Skrypt na kity w gui oparty na essentials zamiast komendy /kits mogłeś dać /essentials:kit sponsor a tutaj mogłeś dać alias do komendy kits Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziwakkolega 28 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 1 godzinę temu, CountingDogs napisał: Skąd komenda /kits? Czy oby na pewno tylko te pluginy są wymagane, bo mam wątpliwości co do tego HeH jeszcze essentials lub jakis plugin na kity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrychaMC09 1 Opublikowano 22 sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2020 No sory ale nie jestem jakims skrypciarzem wiec no a essentials trzeba miec mi wszystko dzialalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi