MaTrIS 1 Opublikowano 1 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2020 (edytowane) otóż napisałem skrypt na skiny,...w sensie, że jeśli gracz niema danych uprawnień, to żeby mu inną komendę użyło, .... ale nie znam pewnego kodu, który może sprawdzić czy %{_siic}% ( nick gracza premium ) jest na namemc.com lub przez plugin ChangeSkin jeżeli nie, to żeby mu wysłało odpowiedź Gracz o nicku %{_siic}% Nie posiada konta premium! Skrypt: Z góry dziękuję za pomoc+odpowiedzi! Edytowane 2 sierpnia 2020 przez Wojciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 1 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2020 (edytowane) Cóż, nie wiem jak ci pomóc, ale znalazłem skrypt w wykonaniu Snow-Pyona, do zmiany skina będziesz potrzebował tylko MundoSK i ProtocolLib. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! EDIT: Poszukałem skryptu i znalazłem coś wprost dla ciebie, idealnie się nada EDIT: Zrobiłem do tego funkcję, chyba o to ci chodziło. Edytowane 1 sierpnia 2020 przez Kormic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MaTrIS 1 Opublikowano 2 sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2020 18 godzin temu, Kormic napisał: Cóż, nie wiem jak ci pomóc, ale znalazłem skrypt w wykonaniu Snow-Pyona, do zmiany skina będziesz potrzebował tylko MundoSK i ProtocolLib. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! EDIT: Poszukałem skryptu i znalazłem coś wprost dla ciebie, idealnie się nada EDIT: Zrobiłem do tego funkcję, chyba o to ci chodziło. Dziękuję, naj dla ciebie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MaTrIS 1
otóż napisałem skrypt na skiny,...w sensie, że jeśli gracz niema danych uprawnień, to żeby mu inną komendę użyło,
....
ale nie znam pewnego kodu,
który może sprawdzić czy %{_siic}% ( nick gracza premium ) jest na namemc.com lub przez plugin ChangeSkin
jeżeli nie,
to żeby mu wysłało odpowiedź
Gracz o nicku %{_siic}% Nie posiada konta premium!
Skrypt:
Z góry dziękuję za pomoc+odpowiedzi!
Edytowane przez WojciuOdnośnik do komentarza
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi