Skocz do zawartości
  • 0

Skrypty - Serwer MC

LuckyEq

Pytanie

Napisałby mi ktoś 2 skrypty?
1. (Vanish) Jeśli wpisuje /v to jestem nie widoczny na innych graczy i pokazuje ze ja jako (właściciel) wyszedł z serwera a tak naprawdę na nim jestem, jeśli ponownie wpisze /v to pokazuje ze właściciel ( ja ) wszedł na serwer.
2. Na środku ekranu pokazuje się komunikat kolorowy, że ( ja ) jako Właściciel wszedł na serwer typu: Właściciel ( i pod spodem ) LuckyEq wszedł na serwer A z adminami to samo tylko każdy ma inny nick: Administrator <nick> wszedł na serwer 2 to samo z drugim graczem.

https://skript.pl/temat/40774-skrypty-serwer-mc/

1 odpowiedź na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
34 minuty temu, LuckyEq napisał:

Napisałby mi ktoś 2 skrypty?
1. (Vanish) Jeśli wpisuje /v to jestem nie widoczny na innych graczy i pokazuje ze ja jako (właściciel) wyszedł z serwera a tak naprawdę na nim jestem, jeśli ponownie wpisze /v to pokazuje ze właściciel ( ja ) wszedł na serwer.
2. Na środku ekranu pokazuje się komunikat kolorowy, że ( ja ) jako Właściciel wszedł na serwer typu: Właściciel ( i pod spodem ) LuckyEq wszedł na serwer A z adminami to samo tylko każdy ma inny nick: Administrator <nick> wszedł na serwer 2 to samo z drugim graczem.

Masz na myśli coś takiego?

Jakby co, spokojnie, rozwinę to o adminów, tylko pytam czy coś w ten deseń to ma być.

Dobra, dokończyłem skrypt, warunkiem wyświetlania wiadomości jest op, możesz to zastąpić 'if player has permission "twoja.permisja.admin":'

Edytowane przez Kormic
https://skript.pl/temat/40774-skrypty-serwer-mc/#findComment-254117