Glicz 246 Opublikowano 22 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2020 Dzień dobry! Czy da się zrobić takie coś w skript: on join: if player nick is "MichixYT": if player ip is "moje.ip": stop else: kick player as reason "&cHah nie wbijesz mi na konto" else: stop Jeżeli zrobiłem coś źle proszę o wysłanie mi poprawniej wersji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kiroxtv 3 Opublikowano 22 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2020 Cytat options: moje.ip: two.je.ip.12 on join: if player's nick is "MichixYT": if player's ip is "@moje.ip": stop else: kick player as reason "&cHah nie wbijesz mi na konto" Myśle, ze przejdzie, ale pewien nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 22 lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2020 A trzeba je ustawiać w options? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 22 lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2020 11 minut temu, kiroxtv napisał: Myśle, ze przejdzie, ale pewien nie jestem Trzeba je ustawiać w options? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanAnimek 62 Opublikowano 22 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2020 (edytowane) on join: if player is "nick": if player's ip is not "ip": kick player due to "&cHah, nie wbijesz na moje konto! :P" ot cala filozofia Edytowane 22 lipca 2020 przez PanAnimek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 23 lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2020 Do zamknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Glicz 246
Dzień dobry!
Czy da się zrobić takie coś w skript:
on join: if player nick is "MichixYT": if player ip is "moje.ip": stop else: kick player as reason "&cHah nie wbijesz mi na konto" else: stop
Jeżeli zrobiłem coś źle proszę o wysłanie mi poprawniej wersji!
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi