maxcom1 110 Opublikowano 17 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2020 Hej. Mam sobie kod: command /getapi [<text>]: trigger: set {_api} to text from "https://status.mojang.com/check" copy json {_api} to {_apio::*} send "%{_apio::*}%" (plugin skript-json) Api z linku wygląda tak: [{"minecraft.net":"red"},{"session.minecraft.net":"green"},{"account.mojang.com":"green"},{"authserver.mojang.com":"green"},{"sessionserver.mojang.com":"red"},{"api.mojang.com":"green"},{"textures.minecraft.net":"green"},{"mojang.com":"red"}] po wpisaniu komendy otrzymuje:true, true, true, true, true, true, true and true Co mogę zrobić żeby zwracało mi red, green, green, red, green, green, red ? Proszę o pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Revilo17 3 Opublikowano 18 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2020 loop {_apio::*}: send "index: %loop-index% , value: %loop-value%" to sender Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maxcom1 110 Opublikowano 20 lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2020 Niestety zwraca takie same wartości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
maxcom1 110
Hej.
Mam sobie kod:
(plugin skript-json)
Api z linku wygląda tak:
po wpisaniu komendy otrzymuje:
true, true, true, true, true, true, true and true
Co mogę zrobić żeby zwracało mi red, green, green, red, green, green, red ?
Proszę o pomoc!
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi