OpsiareK 0 Opublikowano 10 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2020 Hejo Ogólnie to szybkie pytanko, więc oczekuję szybkiej odp Otóż, sprawa może być śmieszna... Ale zapomniałem jak się pisze "cancel event" Prosiłbym o szybką odp... Pozdrawiam gnomq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gnomq 217 Opublikowano 10 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2020 32 minuty temu, OpsiareK napisał: Hejo Ogólnie to szybkie pytanko, więc oczekuję szybkiej odp Otóż, sprawa może być śmieszna... Ale zapomniałem jak się pisze "cancel event" Prosiłbym o szybką odp... Pozdrawiam cancel event Gabi145 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 OpsiareK 0 Opublikowano 10 lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2020 (edytowane) 2 minuty temu, gnomq2000 napisał: cancel event Boże człowieku Chodzi mi o cancel event... Jprd nie wiem co tu jest nie do zrozumienia A jeżeli nie jesteś myślącym stworzeniem, wytłumaczę ci... Jeżeli jest komenda, a chcę ją zamienić na inną, musze dać cancel event To takie trudne ?! Edytowane 10 lipca 2020 przez OpsiareK gnomq i Gabi145 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 10 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2020 Naucz się precyzować pytanie, bo z tego co widzę ta umiejętność u Ciebie leży. on command "komenda": cancel event execute player command "komenda na zastapienie" W komendzie cancel event = stop. gnomq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 OpsiareK 0 Opublikowano 10 lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2020 14 minut temu, bludis napisał: Naucz się precyzować pytanie, bo z tego co widzę ta umiejętność u Ciebie leży. on command "komenda": cancel event execute player command "komenda na zastapienie" W komendzie cancel event = stop. Raczej każdy by wiedział o co chodzi... Ale i tak dzięki //Do zamknięcia gnomq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Vigintinek 2 Opublikowano 10 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2020 (edytowane) 53 minuty temu, OpsiareK napisał: Boże człowieku Chodzi mi o cancel event... Jprd nie wiem co tu jest nie do zrozumienia A jeżeli nie jesteś myślącym stworzeniem, wytłumaczę ci... Jeżeli jest komenda, a chcę ją zamienić na inną, musze dać cancel event To takie trudne ?! Boże człowieku Napisałeś jak się pisze "cancel event" I potem się czepiasz że chodzi o co innego. Polecam precyzować pytania jak napisał przedmówca. To takie trudne? Edytowane 10 lipca 2020 przez Vigintinek gnomq i Gabi145 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 290 Opublikowano 10 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2020 Nie zmieniaj komend skriptem, skorzystaj z commands.yml lub plugin.yml pluginu, z którego jest ta komenda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 10 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
OpsiareK 0
Hejo
Ogólnie to szybkie pytanko, więc oczekuję szybkiej odp
Otóż, sprawa może być śmieszna... Ale zapomniałem jak się pisze "cancel event"
Prosiłbym o szybką odp...
Pozdrawiam
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi