PakerP1337 3 Opublikowano 6 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2020 (edytowane) Witam, jak mogę obniżyć poziom enchantu, np. z unbreaking 3 na unbreaking 2, i żeby połączenie ich w kowadle nie robiło unbreaking 3? Edytowane 6 lipca 2020 przez Wojciu Poprawiam ortografię Notatka dodana przez Wojciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1 951 Opublikowano 6 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2020 enchant %tool% with unbreaking 2 on anvil combine: if event-item-result is enchanted with unbreaking 3: cancel event Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PakerP1337 3 Opublikowano 6 lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2020 9 minut temu, xAxee napisał: enchant %tool% with unbreaking 2 on anvil combine: if event-item-result is enchanted with unbreaking 3: cancel event a w pluginie? bo chce obnizac automatycznie enchant z unbreaking 3 na unbreaking 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kerpson 532 Opublikowano 6 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2020 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! - tu przy enchantowaniu A przy kowadle W evencie onInventoryClick sprawdzasz czy typ inventory to kowało, potem sprawdzasz czy item w slocie 2 (czyli tkzw. result/wynik) ma te enchanty. Jak ma to je usuń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PakerP1337 3 Opublikowano 6 lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2020 13 minut temu, kerpson napisał: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! - tu przy enchantowaniu A przy kowadle W evencie onInventoryClick sprawdzasz czy typ inventory to kowało, potem sprawdzasz czy item w slocie 2 (czyli tkzw. result/wynik) ma te enchanty. Jak ma to je usuń dzieki, a jakis latwiejszy sposob, np. sprawdzanie czy gracz ma na sobie lub w eq item z jakims enchantem i mu go usuwa lub obniza?, tylko nie wiem jej mu to usunac/obnizyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kerpson 532 Opublikowano 6 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2020 1 godzinę temu, PakerP1337 napisał: dzieki, a jakis latwiejszy sposob, np. sprawdzanie czy gracz ma na sobie lub w eq item z jakims enchantem i mu go usuwa lub obniza?, tylko nie wiem jej mu to usunac/obnizyc niby możesz zrobić jakiś task, pobierać wszystkie itemy z eq gracza no i sprawdzać im enchanty. Ale chyba opcje górne są lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PakerP1337 3 Opublikowano 6 lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2020 (edytowane) Można zamykać Edytowane 7 lipca 2020 przez PakerP1337 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
PakerP1337 3
Witam, jak mogę obniżyć poziom enchantu, np. z unbreaking 3 na unbreaking 2, i żeby połączenie ich w kowadle nie robiło unbreaking 3?
Edytowane przez WojciuPoprawiam ortografię
Notatka dodana przez Wojciu
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi