IgorM2008 10 Opublikowano 1 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2020 (edytowane) mam problem bo chcial bym zrobic serwer z trybem pvp ale jak zrobic zeby po kazdej walce mapa sie restartowala zeby moc rozpoczac nastepna runde czy ktos moze mi pomoc moze jest na to jakas komenda? Edytowane 2 lipca 2020 przez Peridot Zmiana tytułu na bardziej przyjazny Notatka dodana przez Peridot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Peridot 507 Opublikowano 2 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2020 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _xXCichyMleczXx_ 16 Opublikowano 2 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2020 (edytowane) Zrób schematic tej mapy i załaduj go paste schematic %string% at %location% with air z PirateSK Edytowane 2 lipca 2020 przez Wojciu IgorM2008 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 IgorM2008 10 Opublikowano 2 lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2020 7 godzin temu, _xXCichyMleczXx_ napisał: Zrób schematic tej mapy i załaduj go paste schematic %string% at %location% with air z PirateSK bardzo ci dziekuje tylko nie do konca wiem jak mam to zrobic w sesie ze mam wejsc w program do robienia kodow i wpisac ten skrypt co mi podales a nastepnie wgrac go na serwer? nwse 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _xXCichyMleczXx_ 16 Opublikowano 2 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2020 (edytowane) Jak masz w skrypcie koniec walki to po wytepaniu graczy ładujesz schematic który robisz w np. w worldedicie czyli dodajesz np. paste schematic arena1 at -100 100 -100 with air Tylko musisz sobie ustawić lokalizacje i nazwę schematica Edytowane 3 lipca 2020 przez Wojciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Assasin98980 0 Opublikowano 3 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2020 Jeżeli chodzi o stawianie bloków, to również można tak zrobić: on place: add location at event-block to {blokiareny::*} command /resetareny: trigger: loop {blokiareny::*}: set block at loop-value to air delete {blokiareny::*} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
IgorM2008 10
mam problem bo chcial bym zrobic serwer z trybem pvp ale jak zrobic zeby po kazdej walce mapa sie restartowala zeby moc rozpoczac nastepna runde czy ktos moze mi pomoc moze jest na to jakas komenda?
Zmiana tytułu na bardziej przyjazny
Notatka dodana przez Peridot
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi