Kremowka 0 Opublikowano 1 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2020 siema mam problem bo jak wgralem na serwer authmereloaded to mi serwer crushuje i sie sam ciagle wylacza co to za problem pomoze ktos ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grex 58 Opublikowano 1 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2020 (edytowane) Daj logi z konsoli. Prawdopodobnie źle skonfigurowałeś bazę danych. Używasz MySQL czy jakiej bazy danych? i te logi daj od początku włączenia serwera do końca. Edytowane 1 lipca 2020 przez Wojciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wojciu 72 Opublikowano 1 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2020 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 325 Opublikowano 1 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2020 Masz starą wersję authme, pobierz najnowszą z ci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kremowka 0 Opublikowano 1 lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2020 mam najnowsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 325 Opublikowano 2 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2020 Najnowsza wersja by ci nie crashowała serwera, wyślij tutaj tą co masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kremowka 0
siema mam problem bo jak wgralem na serwer authmereloaded to mi serwer crushuje i sie sam ciagle wylacza co to za problem pomoze ktos ?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi