tak jak w temacie... napisałem skrypt na ulepszenie swojej rangi... i mi wyskakuje z 42 błędów jak przeładowuje skrypt ( i niedziała... )
pomoże ktoś? i mi poprawi skrypt, z góry dziękuję
options:
guiulepsz: &9&lUlepsz
prefix: &9&lUlepsz
7: &7
arrow: &8»
variables:
{ulepsz_ranga::%player%} = 999
command /ulepsz [<text>]:
{obecna_ranga::%player%} is 991:
trigger:
wait 0.1 second
close player's inventory
open chest with 1 rows named "{@guiulepsz}" to player
loop 9 times:
set player's current inventory's slot loop-number -1 to gray glass pane named "{@7} "
set player's current inventory's slot 3 to ("MHF_Present1" parsed as offline player)'s skull named "&3Ulepsz" with lore "{@7} ||{@7} Wyglad po ulepszeniu:||&7GRACZ &6-> &a[VIP] %player% ||{@arrow} &eKliknij, aby ulepszyc swoja range!||{@7} "
set player's current inventory's slot 5 to ("MHF_Present2" parsed as offline player)'s skull named "&3Kup" with lore "{@7} ||{@arrow} &7Kliknij, aby otworzyc menu kupowania rang&8!||{@7} "
else:
{obecna_ranga::%player%} is 993:
wait 0.1 second
close player's inventory
open chest with 1 rows named "{@guiulepsz}" to player
loop 9 times:
set player's current inventory's slot loop-number -1 to gray glass pane named "{@7} "
set player's current inventory's slot 3 to ("MHF_Present1" parsed as offline player)'s skull named "&3Ulepsz" with lore "{@7} ||{@7} Wyglad po ulepszeniu:||&a[VIP] {@arrow} &a[VIP&c+] %player% ||{@arrow} &eKliknij, aby ulepszyc swoja range!||{@7} "
set player's current inventory's slot 5 to ("MHF_Present2" parsed as offline player)'s skull named "&3Kup" with lore "{@7} ||{@arrow} &7Kliknij, aby otworzyc menu kupowania rang&8!||{@7} "
nie wiem czy na pewno... ale chyba źle ustawiłem to wszystko....
Pytanie
MaTrIS 1
tak jak w temacie... napisałem skrypt na ulepszenie swojej rangi... i mi wyskakuje z 42 błędów jak przeładowuje skrypt ( i niedziała... )
pomoże ktoś? i mi poprawi skrypt, z góry dziękuję
nie wiem czy na pewno... ale chyba źle ustawiłem to wszystko....
Edytowane przez WojciuOdnośnik do komentarza
https://skript.pl/temat/40222-skrypt-na-ulepszenie-swojej-rangi/Udostępnij na innych stronach
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi