Skocz do zawartości

SkyLegends (Skyblock 1.15.2)

Nayan
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

SlTzAIR.png

Wersja serwera:

1.15.2

IP:

skylegends.pl

Strona:

Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

Tryb:

Skyblock

Autoryzacja:

non-premium

Opis:

Serwer postanowiłem zrobić już parę miesięcy temu, jednak wystartował dopiero ponad miesiąc wstecz. Jako, że nie mogłem znaleźć skyblocka na 1.15.2, który by mi się przypodobał to postanowiłem sam taki stworzyć.

Na serwerze możemy założyć własną wyspę, rozbudowywać się na ogromnych przestrzeniach i wieść swoje własne życie, lub też konkurować z innymi w różnych konkursach organizowanych przez administrację. Aktualnie nie gra tutaj zbyt wiele osób [maks. około 10 online w ciągu dnia]. Serwer jest raczej stabilny, maszynę kupiłem już dawno temu i powoli go przygotowywałem. Nie są to dla mnie ogromne koszta, więc o żywotność serwera nie trzeba się martwić.

Jako że serwer jest mały to sam zasiadam w administracji. Oprócz tradycyjnych wysp, na serwerze znajdziemy różne urozmaicenia w postaci kodów na czacie czy też eventów organizowanych przez administrację. Konkuruj w rankingach na serwerze, żeby pokazać kto tu jest najlepszy (top pieniędzy, top online, top wyspy). Na serwerze można też zakupić rangę VIP za drobną opłatą. Stworzyłem także system żetonów, za które można kupić parę fajnych i unikalnych rzeczy na serwerze (w tym VIP). Starałem się jak najbardziej, aby zbalansować rozgrywkę i zrobić ją nie uporczywą ani nie zbyt łatwą. Dajcie znać jak to się udało.

Gdyby ktoś był zainteresowany jakąkolwiek współpracą ze mną - pisz na discord dusiolek#3199

Screeny:

uooHFD1.png

1YGdu90.png

doLi8Ee.png

qVOaxZ2.png

wiktorm12

Poprawiam link prowadzący na inne forum

Notatka dodana przez wiktorm12

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...