IgorM2008 10 Opublikowano 30 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2020 Czy ktos mi powie jak w pisaniu skryptu mozna zrobic w nim komende po ktorej wpisze sie komendy ktore po odpaleniu skrypt zostana wykonane na serwerze i nie chodzi mi tu o trigger tylko bardziej np. po tej komendzie bedzie wpisane kill @p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grex 58 Opublikowano 30 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2020 Nie rozumiem czy chodzi ci o takie coś command /komenda: trigger: make console execute command "kill @a" czy o takie coś on script load: make console execute command "kill @a" Czy też o takie coś every 1 minute: make console execute command "kill @a" Ale i tak mam nadzieję że pomogłem xD IgorM2008 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 IgorM2008 10 Opublikowano 1 lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2020 Bardzo ci dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wojciu 72 Opublikowano 1 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
IgorM2008 10
Czy ktos mi powie jak w pisaniu skryptu mozna zrobic w nim komende po ktorej wpisze sie komendy ktore po odpaleniu skrypt zostana wykonane na serwerze i nie chodzi mi tu o trigger tylko bardziej np. po tej komendzie bedzie wpisane kill @p
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi