Witam, dzisiaj napisałem własny skrypt na schematy, jednak coś jest nie tak, zmieniałem go już kilka razy jednak nadal jest tak samo.
Oto skrypt:
#schemat
Chodzi mi o to, że komenda "/schemat kilofszybkosci" nie zabiera potrzebnych przedmiotów i nie daje kilofu, proszę was o pomoc, dokładniej chodzi o to:
command /schemat [<text>]:
trigger:
if arg-1 is "kilofszybkosci":
if player have:
2 of stick of unbreaking 10 named "&b&lFragment rękojeści kilofu szybkości" with lore "&b&lFragment rękojeści kilofu szybkości"
5 of diamond named "&f&lFragment kilofu szybkości" with lore "&f&lFragment kilofu szybkości"
1 of redstone of unbreaking 10 named "&c&lRubin" with lore "&c&lPodstawa wielu narzędzi oraz broni":
remove 1 redstone of unbreaking 10 named "&c&lRubin" with lore "&c&lPodstawa wielu narzędzi oraz broni" from player's inventory
remove 2 stick of unbreaking 10 named "&b&lFragment rękojeści kilofu szybkości" with lore "&b&lFragment rękojeści kilofu szybkości" from player's inventory
remove 5 diamond named "&f&lFragment kilofu szybkości" with lore "&f&lFragment kilofu szybkości" from player's inventory
remove 1 paper of unbreaking 10 named "&d&lSchemat &6&l- &b&lKilof szybkości" from player's inventory
give 1 diamond pickaxe of efficiency 6, fortune 3 and unbreaking 3 named "&b&lKilof szybkości" with lore "&6&lLegendaryn kilof, tylko nieliczni mają zaszyczt go dzierżyć" to player
send "&c&lPomyślnie stworzyłeś &b&lKilof szybkości" to player
stop
Pytanie
Hacker2_0 1
Witam, dzisiaj napisałem własny skrypt na schematy, jednak coś jest nie tak, zmieniałem go już kilka razy jednak nadal jest tak samo.
Oto skrypt:
#schemat
Chodzi mi o to, że komenda "/schemat kilofszybkosci" nie zabiera potrzebnych przedmiotów i nie daje kilofu, proszę was o pomoc, dokładniej chodzi o to:
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi