Niko123 0 Opublikowano 22 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2020 Cześć, bardzo bym prosił o jakąś fajną paczkę pluginów (max 40 pluginów) na serwer megadrop, by był bardzo wdzięczny Ps: fajnie by było jakby był tam antycheat. Ps 2: jak nikt by nie miał paczki to bym prosił o jakiś dobry antycheat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KapiPierog 2 Opublikowano 22 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2020 Jak zapłacisz to niema problemu. kerpson 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kerpson 532 Opublikowano 23 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2020 (edytowane) 9 godzin temu, KapiPierog napisał: Jak zapłacisz to niema problemu. nie ma* a czy on mówi o autorskiej paczce ? nie ma to jak chcieć zapłaty za darmowe pluginy z neta XD Do autora, Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 23 czerwca 2020 przez kerpson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Niko123 0 Opublikowano 23 czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2020 Szukam darmowej paczki, a przede wszystkim szukam antycheata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kerpson 532 Opublikowano 23 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2020 19 minut temu, Niko123 napisał: Szukam darmowej paczki, a przede wszystkim szukam antycheata. darmowe antycheaty: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! (są też płatne, lepsze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Niko123 0 Opublikowano 23 czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2020 Godzinę temu, kerpson napisał: darmowe antycheaty: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! (są też płatne, lepsze) Ale ja to wszystko znam, Spigot to jest strona która widziałem, szukam antycheata który ktoś by mógłby mi polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 323 Opublikowano 23 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2020 Ja zawsze używałem matrixa, jest darmowy i bardzo dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dejf 1 Opublikowano 31 października 2020 Udostępnij Opublikowano 31 października 2020 W dniu 23.06.2020 o 15:14, Niko123 napisał: Ale ja to wszystko znam, Spigot to jest strona która widziałem, szukam antycheata który ktoś by mógłby mi polecić Moge ci polecic AAC (platny antycheat), ewentualnie NCP ktory jest darmowy ale troche slaby. W dniu 23.06.2020 o 16:38, Helios1993 napisał: Ja zawsze używałem matrixa, jest darmowy i bardzo dobry. Matrix ma false checki, mialem pare osob na serwerze i cofalo ich za nic praktycznie. Szczerze nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Urcentin 0 Opublikowano 29 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2021 Jako anticheat polecam NoCheatPlus tylko ze nie cofa on scaffolda ani makra:( ale i tak kazdy typ fly speed aury longjump highjump i inne wykrywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kerpson 532 Opublikowano 29 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2021 2 godziny temu, Urcentin napisał: Jako anticheat polecam NoCheatPlus tylko ze nie cofa on scaffolda ani makra:( ale i tak kazdy typ fly speed aury longjump highjump i inne wykrywa temat jest z 22 czerwca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NowaczeqYT 0 Opublikowano 3 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2021 chcesz może versus antycheat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Max_ 0 Opublikowano 9 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2022 W dniu 3.07.2021 o 21:17, NowaczeqYT napisał: chcesz może versus antycheat? temat jest z 22 czerwca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Niko123 0
Cześć, bardzo bym prosił o jakąś fajną paczkę pluginów (max 40 pluginów) na serwer megadrop, by był bardzo wdzięczny
Ps: fajnie by było jakby był tam antycheat.
Ps 2: jak nikt by nie miał paczki to bym prosił o jakiś dobry antycheat.
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi