ChlebekPlayer 4 Opublikowano 22 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2020 Siemka, Piszę skrypt na logowanie więc mam pytanie, Jak zrobić, aby po wykonaniu jakiejś komendy np /login nie była widoczna w konsoli? Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanMaruda 623 Opublikowano 23 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2020 Nie da się. Nie rób skryptu na logowanie. Użyj gotowego pluginu. xRealDie_ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dejf 1 Opublikowano 27 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2020 W dniu 22.06.2020 o 22:42, ChlebekPlayer napisał: Siemka, Piszę skrypt na logowanie więc mam pytanie, Jak zrobić, aby po wykonaniu jakiejś komendy np /login nie była widoczna w konsoli? Z góry dzięki nie rób skryptu, będzie się bugował. Polecam jakiś plugin typu Authme + chyba cię kojarzę z dc i pewnie nawet możesz mnie znać. Mialem kiedyś nazwę NeerwiX btw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wojciu 72 Opublikowano 30 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2020 (edytowane) Nie pisz skryptu, bo to będzie źle działał i się bugował. Użyj gotowego publicznego rozwiązania jakim jest Authme, a W dniu 22.06.2020 o 22:42, ChlebekPlayer napisał: /login nie była widoczna w konsoli? to da się zrobić w konfiguracji właśnie tego pluginu. Edytowane 30 czerwca 2020 przez Wojciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 332 Opublikowano 30 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2020 4 minuty temu, Wojciu napisał: https://github.com/AuthMe/AuthMeReloaded/releases/tag/5.6.0-beta1 Czemu dajesz mu linka do wersji sprzed roku, która nie działa powyżej 1.13? Tu jest najnowsza: https://ci.codemc.io/job/AuthMe/job/AuthMeReloaded/lastSuccessfulBuild/artifact/target/AuthMe-5.6.0-SNAPSHOT.jar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ChlebekPlayer 4
Siemka,
Piszę skrypt na logowanie więc mam pytanie, Jak zrobić, aby po wykonaniu jakiejś komendy np /login nie była widoczna w konsoli?
Z góry dzięki
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi