maxcom1 111 Opublikowano 14 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2020 Hej. Używam plików Yaml z SkQuery. mcname: maxcom1: id: 'ex' to mój plik yaml. command /test30 [<text>]: trigger: if yaml value "mcname.%player%.id" from file "id.yml" is set: delete yaml value "mcname.%player%.id" from file "bot.yml" send " {@z} &7Pomyślnie usunięto." else: send " {@z} &c:P." Próbowałem z "delete" oraz "clear" yaml value. Nie działa, brak błędów. Proszę o pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tymekd 154 Opublikowano 14 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2020 (edytowane) remove użyj remove yaml value "cośtam" from file "plik" Edytowane 14 czerwca 2020 przez Tymekd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maxcom1 111 Opublikowano 14 czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2020 can't understand Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1967 Opublikowano 14 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2020 set yaml value "mcname.%player%.id" from file "bot.yml" to "" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maxcom1 111 Opublikowano 15 czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2020 Chciałem żeby to się usunęło, a tak to ustawia się na puste pole. Czyli co, za każdym razem czy chce sprawdzić czy wartość yaml jest "ustawiona" muszę używać "is set" a później isn't ""? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
maxcom1 111
Hej.
Używam plików Yaml z SkQuery.
to mój plik yaml.
Próbowałem z "delete" oraz "clear" yaml value.
Nie działa, brak błędów.
Proszę o pomoc!
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi