Koxiqq 0 Opublikowano 14 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2020 (edytowane) Witam, jak w tytule napisałem, potrzebuję skrypt na broadcast z ograniczeniem czasowym. Chcę, aby można było go używać co np. 5 minut. Z góry dzięki Edytowane 14 czerwca 2020 przez Koxiqq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MasloJestDobre 20 Opublikowano 14 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2020 (edytowane) Nie testowane Edytowane 14 czerwca 2020 przez MasloJestDobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanMaruda 618 Opublikowano 14 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2020 command /broadcast [<string>]: permission: skript.broadcast permission message: nie masz pozwolenia aliases: bc cooldown: 5 minutes cooldown message: można raz na 5 minut trigger: if arg is set: broadcast formatted arg else send "podaj wiaodomość" Koxiqq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koxiqq 0 Opublikowano 15 czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2020 14 godzin temu, PanMaruda napisał: command /broadcast [<string>]: permission: skript.broadcast permission message: nie masz pozwolenia aliases: bc cooldown: 5 minutes cooldown message: można raz na 5 minut trigger: if arg is set: broadcast formatted arg else send "podaj wiaodomość" Dzięki, lekko go przerobiłem, bo były błędy, ale git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1953 Opublikowano 15 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Koxiqq 0
Witam, jak w tytule napisałem, potrzebuję skrypt na broadcast z ograniczeniem czasowym. Chcę, aby można było go używać co np. 5 minut. Z góry dzięki
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi