Medyk324 35 Opublikowano 4 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2020 Jest jakas opcja wlaczenia online mode = true i plugin by gracze non premium mogli wbijac? bo skinow mi na serwerze nie widać. Posiadam silnik spigot 1.12.2 Plugin na skiny skinresoster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 3meraldK 100 Opublikowano 5 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2020 20 godzin temu, Medyk324 napisał: Jest jakas opcja wlaczenia online mode = true i plugin by gracze non premium mogli wbijac? bo skinow mi na serwerze nie widać. Posiadam silnik spigot 1.12.2 Plugin na skiny skinresoster nie bo to sprawa mojangu i systemu autoryzowania graczy premium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MasloJestDobre 20 Opublikowano 6 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2020 (edytowane) Możesz zrobić w skripcie (wątpie, że zadziała, nie testowałem) on join: TAB execute console command "/skin %player% %player%" I jeśli ktoś premki nie ma to poprostu mu ustawi na steve Edytowane 30 czerwca 2020 przez Wojciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Medyk324 35
Jest jakas opcja wlaczenia online mode = true i plugin by gracze non premium mogli wbijac? bo skinow mi na serwerze nie widać.
Posiadam silnik spigot 1.12.2
Plugin na skiny skinresoster
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi