Siema, ostatnio zastanawiałem się nad tym, aby zrobić możliwość zakupienia rangi na serwerze za pomocą GUI, bez wchodzenia na zadna serwerowa strone. Dokładniej chodzi mi o coś typu:
Wpisuje /menu (otwiera sie menu i jest tam m.in. sklep
Wchodze w sklep (jest tam ranga np. Premium)
Klikam w range premium, menu się zamyka po czym otwiera się ksiązka w której jest napisane co i jak gdzie i jaka forma płatnosci (np. sms)
Wybieram forme platnosci, niech bedzie juz ten sms i następna wiadomośc na chacie ma być z kodem, który przyszedł.
Jak gracz wpisze poprawny kod transakcja przebiegnie pomysle, gracz dostaje range.
Jest możliwość zeby zrobic takie coś w skrypcie? Jak tak to jak?
Pytanie
EdeQ 0
Siema, ostatnio zastanawiałem się nad tym, aby zrobić możliwość zakupienia rangi na serwerze za pomocą GUI, bez wchodzenia na zadna serwerowa strone. Dokładniej chodzi mi o coś typu:
Edytowane przez WojciuWpisuje /menu (otwiera sie menu i jest tam m.in. sklep
Wchodze w sklep (jest tam ranga np. Premium)
Klikam w range premium, menu się zamyka po czym otwiera się ksiązka w której jest napisane co i jak gdzie i jaka forma płatnosci (np. sms)
Wybieram forme platnosci, niech bedzie juz ten sms i następna wiadomośc na chacie ma być z kodem, który przyszedł.
Jak gracz wpisze poprawny kod transakcja przebiegnie pomysle, gracz dostaje range.
Jest możliwość zeby zrobic takie coś w skrypcie? Jak tak to jak?
Poprawiam formatowanie.
Notatka dodana przez Wojciu
https://skript.pl/temat/39598-pytanie-sklep-w-gui/Udostępnij na innych stronach
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi