Skocz do zawartości

Napiszę stronę www

Bakkit

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekawe... projekt strony zaryyteam.cba.pl ściągnięty od blazecode 1:1 ( https://blazecode.pl/ na samym dole portfolio i arcast team ) zapewne inne projekty też ściągnięte od innych...

34 minuty temu, Bakkit napisał:

Za treści jakie zobaczycie na stronach odpowiada jej właściciel, nie ja!

Czyli umywasz sobie ręce od tego? Bo najwidoczniej jeśli tak to też nie bierzesz autorstwa za nie więc nie powinieneś wrzucać ich do portfolia :)
Myślę, że miałeś coś dobrego do napisania, ale inaczej to zinterpretowałem i każdy może to zrobić więc zrób ss strony albo wrzuć sobie je do photoshopa a potem na forum bo jeśli za nie nie odpowiadasz to tak naprawdę usuwasz swoje prawa autorskie do pracy... dodatkowo napisz, że nie odpowiadasz za reklamy właścicieli bo przed chwilą skojarzyłem Cię z tą stroną i prawie napisałem, że reklamujesz się chamsko na discordzie na większych serwerach.

1 godzinę temu, boleknowak napisał:

brzydkie są te strony :v

1 godzinę temu, Centurion napisał:

Ciekawe... projekt strony zaryyteam.cba.pl ściągnięty od blazecode 1:1 ( https://blazecode.pl/ na samym dole portfolio i arcast team ) zapewne inne projekty też ściągnięte od innych...

Czyli umywasz sobie ręce od tego? Bo najwidoczniej jeśli tak to też nie bierzesz autorstwa za nie więc nie powinieneś wrzucać ich do portfolia :)
Myślę, że miałeś coś dobrego do napisania, ale inaczej to zinterpretowałem i każdy może to zrobić więc zrób ss strony albo wrzuć sobie je do photoshopa a potem na forum bo jeśli za nie nie odpowiadasz to tak naprawdę usuwasz swoje prawa autorskie do pracy... dodatkowo napisz, że nie odpowiadasz za reklamy właścicieli bo przed chwilą skojarzyłem Cię z tą stroną i prawie napisałem, że reklamujesz się chamsko na discordzie na większych serwerach.

45 minut temu, ivall napisał:

Powodzenia w znalezieniu klientów, pozdrawiam serdecznie.

Godzinę temu, Tymekd napisał:

strona nie zachwyca, animacje cofające się, źle wyskalowana grafika (efekt zgniecenia grafiki), takie strony albo i lepsze są robione za darmo 😜, po zmianie zdjęcia na stronie zaryyteam cofa na górę strony 😜

Dobra bo widzę że życie szybko zweryfikowało xD Temat usunę i faktycznie się doszkolę, chciałem tylko aby @Tymekd opisał mi bardziej ten błąd bo nie zrozumiałem o co chodzi. Pozdrawiam wszystkich i dzięki za krytykę.

Aaa i oczywiście Panie @Centurion będę z tobą teraz szczery i o czymś takim jak blazecode pierwsze słyszę... Wygląd strony dostosowywałem wraz z członkiem ekipy na discordzie.

Za treści nie biorę odpowiedzialności - Chodziło mi np. o wpisy w zakładkach aktualności, niektóre strony były robione za darmo co przyciągało młodsze osoby a ich posty na stronach nie były do końca stosowne. Ja wtedy dostawałem uwagi, że takie niestosowne rzeczy publikuje w swoich pracach. Pozdrawiam.

Edytowane przez Bakkit

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...