jogurcik122pl 10 Opublikowano 28 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 28 maja 2020 Czy jest możliwość usunięcia z permisji * daną permisję ? Chodzi mi o to że osobą z ta permisją nie może korzystać z pexa a z innych komend już tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 28 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 28 maja 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Peridot 507 Opublikowano 28 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 28 maja 2020 (edytowane) 18 minut temu, bludis napisał: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Tylko ta * nie jest tylko w Pexie ale nawet i w LuckPerms a on nigdzie nie napisał, że używa pexa Może używa akurat LuckPerms Edytowane 28 maja 2020 przez Peridot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 28 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 28 maja 2020 4 minuty temu, Peridot napisał: Tylko ta * nie jest tylko w Pexie ale nawet i w LuckPerms a on nigdzie nie napisał, że używa pexa Może używa akurat LuckPerms 37 minut temu, jogurcik122pl napisał: korzystać z pexa Wracając do tematu, da się to zrobić w skrypcie blokując używanie danej komendy, jeśli gracz ma "*" (oczywiście z bypassem dla właściciela). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Peridot 507 Opublikowano 28 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 28 maja 2020 2 minuty temu, bludis napisał: Wracając do tematu, da się to zrobić w skrypcie blokując używanie danej komendy, jeśli gracz ma "*" (oczywiście z bypassem dla właściciela). Dobra, nie zauważyłem Ogólnie to nie trzeba bawić się w żadne skrypty tylko po prostu zabrać graczowi uprawnienie. W LuckPerms wystarczy użyć komendy /lp group <nazwa grupy> permission set <uprawnienie> false i powinno działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jogurcik122pl 10 Opublikowano 28 maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 maja 2020 mam pexa haha kerpson i Peridot 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Peridot 507 Opublikowano 28 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 28 maja 2020 1 godzinę temu, jogurcik122pl napisał: mam pexa haha No to zainstaluj luckperms i sobie zaimportuj konfiguracje z pexa tam chyba komendą /lp migration PermissionsEx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tymekd 149 Opublikowano 28 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 28 maja 2020 jak dajesz komuś * to możesz dać aby coś zablokować permisje z - np. - -essentials.spawn jogurcik122pl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jogurcik122pl 10 Opublikowano 29 maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 maja 2020 ok dzięki - do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
jogurcik122pl 10
Czy jest możliwość usunięcia z permisji * daną permisję ? Chodzi mi o to że osobą z ta permisją nie może korzystać z pexa a z innych komend już tak
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi