RaVersoN 1 Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 Witam, Pluginem Script bawię się od wczoraj, także proszę o wyrozumiałość w stosunku do mnie. Mam do was pytanie, także za poprawną odpowiedź leci Like. Czy jest możliwość Skrócenia/Podmienienia komendy w Script? Przykładowo: z WorldEdit /rg define zamienić na /region. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TuraL 3 Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 po prostu napisz np /region define x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shooterowy 354 Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 Command /zaloz []: trigger: execute player command "rg define %arg%" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DamianMMC 84 Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 są dwie opcje: command /region [<text>]: trigger: make player execute command "/rg define %arg-1%" command /region [<text>]: trigger: run player command "/rg define %arg-1%" as opNa pierwsza Gracz musi mieś permisjie z WorldGuarda a na druga nie, lecz by użyć drugą potrzbujesz dodatkuWildSkript + Komendy działaja w taki sposób ze piszesz "/region TEST" i zakąłda sie region o nazwie test. (jesli masz wyznaczone granice tego regionu wandem ;) RaVersoN 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RaVersoN 1 Opublikowano 30 października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 są dwie opcje: command /region [<text>]: trigger: make player execute command "/rg define %arg-1%" command /region [<text>]: trigger: run player command "/rg define %arg-1%" as opNa pierwsza Gracz musi mieś permisjie z WorldGuarda a na druga nie, lecz by użyć drugą potrzbujesz dodatkuWildSkript + Komendy działaja w taki sposób ze piszesz "/region TEST" i zakąłda sie region o nazwie test. (jesli masz wyznaczone granice tego regionu wandem ;) Najlepsza odpowiedź. :) Plus dla cb, do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
RaVersoN 1
Witam,
Pluginem Script bawię się od wczoraj, także proszę o wyrozumiałość w stosunku do mnie. Mam do was pytanie, także za poprawną odpowiedź leci Like.
Czy jest możliwość Skrócenia/Podmienienia komendy w Script? Przykładowo: z WorldEdit /rg define zamienić na /region.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi