kenterek 0 Opublikowano 21 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2020 hejo hejo Napisze mi ktoś skrypt na coś takiego, że jak go uderzę to go odrzuci z knockiem 1? bo mam blokade i nie bije, wiec nie próbujcie "on damage" :C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nwse 131 Opublikowano 21 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2020 Napisz po polsku ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#32366 15 Opublikowano 21 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2020 24 minuty temu, SernickLOL napisał: Napisz po polsku ok Mu chodzi po prostu oto że gdy uderzy jakiegoś gracza to go jakby odbycha tak samo jak by go uderzył mieczem z knockiem 1, czego nie rozumiesz A blokadę pewnie ma jakiś plugin, albo w serwerze coś ma ustawione nwse 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanAnimek 61 Opublikowano 21 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2020 on damage: if attacker is player: if victim is player: cancel event push attacker backwards with speed 1 send "&cAtakowanie innych graczy jest zablokowane!" to attacker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 323 Opublikowano 21 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2020 @PanAnimek nie trzeba robić dwóch warunków, wystarczy 1 (if victim and attacker is a player). Poprawiony kod: on damage: if victim and attacker is a player: push victim backwards with speed 1 send "&cAtakowanie innych graczy jest zablokowane!" to attacker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanAnimek 61 Opublikowano 21 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2020 12 minut temu, Helios1993 napisał: @PanAnimek nie trzeba robić dwóch warunków, wystarczy 1 (if victim and attacker is a player). Poprawiony kod: on damage: if victim and attacker is a player: push victim backwards with speed 1 send "&cAtakowanie innych graczy jest zablokowane!" to attacker w sumie racja, ale ja już z przyzwyczajenia tak pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kenterek 0 Opublikowano 21 maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 maja 2020 nie o to chodziło mi :c Chodzi mi o to, że mam zablokowane bicie graczy, a jako moderator do sprawdzania muszę bić i chce zrobić, że jak kogoś pacne to go uderzy Ktoścoś? @Helios1993 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kenterek 0 Opublikowano 21 maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 maja 2020 26 minut temu, kenterek napisał: nie o to chodziło mi :c Chodzi mi o to, że mam zablokowane bicie graczy, a jako moderator do sprawdzania muszę bić i chce zrobić, że jak kogoś pacne to go uderzy Ktoścoś? @Helios1993 ew, jesli tak sie nie da to ze jak w typa strzele sobie jajkiem to go uderzy ;x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ShadowEk 60 Opublikowano 21 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2020 (edytowane) Nie testowane, spróbuj. Edytowane 21 maja 2020 przez ShadowEk // jak masz world guarda to szczerze nie wiem czy jest coś umożliwiające ominięcie regionu, nie bawiąc się execute console command, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kenterek 0
hejo hejo
Napisze mi ktoś skrypt na coś takiego, że jak go uderzę to go odrzuci z knockiem 1?
bo mam blokade i nie bije, wiec nie próbujcie "on damage" :C
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi