maxcom1 110 Opublikowano 18 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2020 Hej. Mam problem, może ktoś będzie wiedzieć jak go rozwiązać Używam scoreboardów w skript z SkRayFall, które co jakiś czas się odświeżają. Często przy tym migają, a to nie wygląda dobrze. Czy wie ktoś jak to naprawić? Proszę o pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nwse 131 Opublikowano 18 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2020 nie używać scoreboardów z skripta, tylko jakiś plugin na scoreboardy kerpson 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maxcom1 110 Opublikowano 18 maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 maja 2020 49 minut temu, SernickLOL napisał: nie używać scoreboardów z skripta, tylko jakiś plugin na scoreboardy A jak mam połączyć zmienne z scoreboard z jakiegoś pluginu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#32366 15 Opublikowano 18 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2020 3 godziny temu, maxcom1Games napisał: A jak mam połączyć zmienne z scoreboard z jakiegoś pluginu? Zależy, jeżeli używasz pluginu co posiada PlaceHoldery to bardzo łatwo możesz używać zmienne z skript w scoreboard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nwse 131 Opublikowano 18 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2020 PAPI i addon skript Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
maxcom1 110
Hej.
Mam problem, może ktoś będzie wiedzieć jak go rozwiązać
Używam scoreboardów w skript z SkRayFall, które co jakiś czas się odświeżają. Często przy tym migają, a to nie wygląda dobrze.
Czy wie ktoś jak to naprawić?
Proszę o pomoc!
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi