sevenekmahajs 0 Opublikowano 13 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2020 (edytowane) Witajcie, dzisiaj mi się nudziło więc napisałem sobie skrypt na incognito na chacie oczywiście w gui! Komendy: /incognito - otwiera gui gdzie możemy włączyć incognito, gdy jest włączone i wpiszemy tą komende można tylko wyłączyć i na odwrót! Jeżeli incognito jest włączone i napiszemy coś na czacie automatycznie pojawia się prefix incognito oraz nasza wiadomość! permisja: white.incognito link: jezeli ktos potrzebuje jakiegos skryptu lub pluginu piszcie na discordzie! Kacperrek#8113 Edytowane 13 maja 2020 przez sevenekmahajs ktosiu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nwse 131 Opublikowano 13 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2020 format slot, mogłeś użyć pętli aby skrócić kod, zamiast jednej komendy (/incognito on/off) to robisz jakieś /inco i /incooff, te incognito to takie nie incognito bo zmienia tylko nick na czacie, mogłeś dodać [<text>] w komendzie... słabo Usunięty#32366 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sevenekmahajs 0 Opublikowano 13 maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 maja 2020 Z loopem sie zgadzam ale Jak miałem zrobić to jedną komendą jeżeli jest to w GUI ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xAxee 1 951 Opublikowano 13 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2020 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nwse 131 Opublikowano 14 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2020 12 godzin temu, sevenekmahajs napisał: Z loopem sie zgadzam ale Jak miałem zrobić to jedną komendą jeżeli jest to w GUI ? tak samo jak z GUI, jeśli zmienna jest false to włączasz incognito, a jak jest true to wyłączasz Usunięty#32366 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xAxee 1 951 Opublikowano 17 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2020 anulowanie wiadomości w on chat to rak jakgorszy. Format slot też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerpson 532 Opublikowano 17 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2020 (edytowane) to incognito to non-sens, jaki sens ma ukrywanie nicku gracza na chacie. Gracz może włączyć takie incognito tylko po to, żeby powyzywać kogos na chacie, reklamować itd. Edytowane 17 maja 2020 przez HotAngel2K17 nwse i pandax 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi