Adaspo 1 Opublikowano 11 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2020 Hej! Czy mógłby mi ktoś wypisać i napisać co robią, albo podać link do spisu gdzie piszę jak działają argumenty? Chodzi mi o argumenty typu: [<text>], [<player>]. Jeżeli ktoś ma taki poradnik to niech wyślę linka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1 951 Opublikowano 11 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2020 argumenty w [] są domyślne czyli nie trzeba ich podawać w środku między <> znajduje się typ argumentu czyli np:text - jakiś tekst w sumie wszystkiplayer - jakiś gracznumber - liczba zmienno przecinkowainteger - liczba całkowita Adaspo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Adaspo 1 Opublikowano 11 maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 maja 2020 Dzięki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 11 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Adaspo 1
Hej!
Czy mógłby mi ktoś wypisać i napisać co robią, albo podać link do spisu gdzie piszę jak działają argumenty?
Chodzi mi o argumenty typu: [<text>], [<player>].
Jeżeli ktoś ma taki poradnik to niech wyślę linka!
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi