KrestoR 1 Opublikowano 8 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2020 Witam mam otóż problem nie wiem czy w ogóle jest to możliwe, aby skrypt czytał id zbroji z modów Cytat on armor equip: send "Zalozyles Zbroje!" stop I jak zakład zbroje np. diamentowa to działa ale jak już z moda to nie działa i nic nie pisze. prosiłbym o pomoc w tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1 951 Opublikowano 8 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2020 no skrypt nie wykryje itemu z modów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrestoR 1 Opublikowano 8 maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 maja 2020 ale juz na bronie to dziala normalnie np. on damage albo on rightclick i jak wpisze normalnie id Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Peridot 507 Opublikowano 8 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2020 31 minut temu, xAxee napisał: no skrypt nie wykryje itemu z modów to zależy jak silnik który obsługuje i mody i pluginy jest zbudowany oraz jak jest napisany sam mod 57 minut temu, KrestoR napisał: I jak zakład zbroje np. diamentowa to działa ale jak już z moda to nie działa i nic nie pisze. prosiłbym o pomoc w tym A jaką zbroję próbujesz założyć i z jakiego jest moda? Oraz na jakiej wersji minecrafta to robisz Misio12320 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrestoR 1 Opublikowano 8 maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 maja 2020 (edytowane) Mody to supplies i harvestcraft robię to na wersji 1.12.2 Edytowane 8 maja 2020 przez KrestoR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
KrestoR 1
Witam mam otóż problem nie wiem czy w ogóle jest to możliwe, aby skrypt czytał id zbroji z modów
I jak zakład zbroje np. diamentowa to działa ale jak już z moda to nie działa i nic nie pisze.
prosiłbym o pomoc w tym
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi