Jak zrobić co dodać do pluginu AuthMe aby automatycznie rejestrowało i logowało graczy premium ? (Prosił bym o dokładną instrukcję bo jestem zielony w tym )
Jak ustawić plugin AuthMe aby gracze przed zalogowaniem się byli na spawnie a po zalogowaniu teleportowało ich z powrotem do miejsca w którym się wylogowali (Według mnie to jest ochrona przed tym żeby gracze sobie nie sprawdzali czy są bezpieczni i czy mogą się zalgować tylko dopiero po zalogowaniu dowiedzą sie czy ktoś na nich nie czeka)
Pytanie
jogurcik122pl 10
Jak zrobić co dodać do pluginu AuthMe aby automatycznie rejestrowało i logowało graczy premium ? (Prosił bym o dokładną instrukcję bo jestem zielony w tym
)
Jak ustawić plugin AuthMe aby gracze przed zalogowaniem się byli na spawnie a po zalogowaniu teleportowało ich z powrotem do miejsca w którym się wylogowali (Według mnie to jest ochrona przed tym żeby gracze sobie nie sprawdzali czy są bezpieczni i czy mogą się zalgować tylko dopiero po zalogowaniu dowiedzą sie czy ktoś na nich nie czeka)
https://skript.pl/temat/38662-logowanie-authme/Udostępnij na innych stronach
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi