Cześć. Mam wielkie pytanie do was, bo mam skrypt który działał. Chwile posiedziałem na serwerze, nic nie robiłem i nagle nie działa. Wie ktoś może czemu? Może jest jakiś plugin który blokuje używanie skryptów?
Podaje niżej mój skrypt.
at 18:30:
if {glosowanie} is not set:
loop all players:
delete {glos.%loop-player%}
broadcast ""
broadcast "&7Rozpoczelo sie glosowanie o dzien. Wpisz &a/tak &7, jezeli chcesz dzien. Wpisz &c/nie &7, jezeli chcesz noc."
broadcast ""
set {glosowanie} to true
set {tak} to 0
set {nie} to 0
wait 20 second
delete {glosowanie}
loop all players:
delete {glos.%loop-player%}
broadcast ""
broadcast "&7Glosy na tak: &a%{tak}%"
broadcast "&7Glosy na nie: &c%{nie}%"
broadcast ""
wait 1 second
if {tak} is larger than {nie}:
wait 1 second
broadcast "&7Zmieniam pogode..."
wait 3 second
broadcast "&7Nastapil dzien! c:"
broadcast ""
loop all worlds:
set time in loop-world to 6:00
stop
if {nie} is larger than {tak}:
broadcast "&7Dalej noc! :c"
broadcast ""
stop
else:
broadcast "&7Dalej noc! :c"
broadcast ""
command /tak:
trigger:
if {glosowanie} is true:
if {glos.%player%} is not set:
add 1 to {tak}
send "&7Zaglosowales na &a&lTAK"
set {glos.%player%} to true
stop
send "&7&lJuz glosowales!!! B)"
stop
send "&7Nie odbywa sie aktualnie glosowanie! :C"
stop
command /nie:
trigger:
if {glosowanie} is true:
if {glos.%player%} is not set:
add 1 to {nie}
send "&7Zaglosowales na &c&lNIE"
set {glos.%player%} to true
stop
send "&7&lJuz glosowales!!! B)"
stop
send "&7Nie odbywa sie aktualnie glosowanie! :C"
stop
Jeżeli ktoś wie czemu tak jest to proszę o szybką odpowiedź.
Pytanie
Kawka 1
Cześć. Mam wielkie pytanie do was, bo mam skrypt który działał. Chwile posiedziałem na serwerze, nic nie robiłem i nagle nie działa. Wie ktoś może czemu? Może jest jakiś plugin który blokuje używanie skryptów?
Podaje niżej mój skrypt.
at 18:30: if {glosowanie} is not set: loop all players: delete {glos.%loop-player%} broadcast "" broadcast "&7Rozpoczelo sie glosowanie o dzien. Wpisz &a/tak &7, jezeli chcesz dzien. Wpisz &c/nie &7, jezeli chcesz noc." broadcast "" set {glosowanie} to true set {tak} to 0 set {nie} to 0 wait 20 second delete {glosowanie} loop all players: delete {glos.%loop-player%} broadcast "" broadcast "&7Glosy na tak: &a%{tak}%" broadcast "&7Glosy na nie: &c%{nie}%" broadcast "" wait 1 second if {tak} is larger than {nie}: wait 1 second broadcast "&7Zmieniam pogode..." wait 3 second broadcast "&7Nastapil dzien! c:" broadcast "" loop all worlds: set time in loop-world to 6:00 stop if {nie} is larger than {tak}: broadcast "&7Dalej noc! :c" broadcast "" stop else: broadcast "&7Dalej noc! :c" broadcast "" command /tak: trigger: if {glosowanie} is true: if {glos.%player%} is not set: add 1 to {tak} send "&7Zaglosowales na &a&lTAK" set {glos.%player%} to true stop send "&7&lJuz glosowales!!! B)" stop send "&7Nie odbywa sie aktualnie glosowanie! :C" stop command /nie: trigger: if {glosowanie} is true: if {glos.%player%} is not set: add 1 to {nie} send "&7Zaglosowales na &c&lNIE" set {glos.%player%} to true stop send "&7&lJuz glosowales!!! B)" stop send "&7Nie odbywa sie aktualnie glosowanie! :C" stopJeżeli ktoś wie czemu tak jest to proszę o szybką odpowiedź.
https://skript.pl/temat/38370-blokowanie-skrypt%C3%B3w/Udostępnij na innych stronach
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi