xurde 2 Opublikowano 16 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2020 (edytowane) Reaktywacja!Po wielu latach w wyniku reaktywacji powracają dwa serwery!__________________________________________________________________________________________________________________________Serwer midhc, survival+gildie na starych zasadach z zmniejszonym dropem! cobblex, potki, stary system walk, od 1.8.8-1.15.x, funkcjonalny i efektowny spawn eventy & arena PvP mapa serwera renderowana z najciekawszymi biomami >Wszystko to zapewnia większą satysfakcję z rozgrywki!< Wygląd spawna: Edytowane 16 kwietnia 2020 przez xurde słuszna uwaga użytkownika forum, złe tagi KozakMieczor 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boleknowak 957 Opublikowano 16 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2020 no spoko, ale po co mi spawn jak i tak 80% mojej gry to świat, a nie spawn? xurde 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xurde 2 Opublikowano 16 kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2020 2 minuty temu, boleknowak napisał: no spoko, ale po co mi spawn jak i tak 80% mojej gry to świat, a nie spawn? Świat wygenerowaliśmy z myślą o graczach. Zawiera wiele biomów i usuniętych niepotrzebnych elementów mapy. Chcieliśmy żeby był ciekawy i fajny do grania oraz budowy gildii Nie zapomnieliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xurde 2 Opublikowano 16 kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2020 8 minut temu, boleknowak napisał: no spoko, ale po co mi spawn jak i tak 80% mojej gry to świat, a nie spawn? ale dziękuję za cenną uwagę i uwzgledniłem to już w prez. boleknowak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenciak 2 Opublikowano 16 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2020 Znam ten serwerek z dawnych lat , jeżeli będzie jak było a w sumie się na to zapowiada to kozak wbijamy z gildią KozakMieczor i xurde 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozakMieczor 1 Opublikowano 16 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2020 Niby nic nowego , ale ten serwer to naprawde był majstersztyk ten klimat to nie do przebicia , wbije z ziomalami xurde 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxie 1 Opublikowano 16 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2020 Grałem kiedyś, atmosfera magiczna, bez zbędnych dodatków.. na pewno wpadnę Macie jakies parkoury? Łącze posty Notatka dodana przez xAxee xurde 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xurde 2 Opublikowano 17 kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2020 10 minut temu, maxie napisał: Macie jakies parkoury? haha, jest jakis na spawnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi