Andromedos_exe 0 Opublikowano 9 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2020 Co zrobić aby pisać skrypty na MC na wersji 1.15.2 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 WIZIBANG 27 Opublikowano 9 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2020 Zainstaluj Skript. Jest pełno poradników na yt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andromedos_exe 0 Opublikowano 9 kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2020 19 minut temu, WIZIBANG napisał: Zainstaluj Skript. Jest pełno poradników na yt Zainstalowałem, nie działa, z znaleść też nie znalazłem z tego co widziałem na YT nie ma żadnego poradnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1951 Opublikowano 9 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2020 1 godzinę temu, Andromedos_exe napisał: Zainstalowałem, nie działa, z znaleść też nie znalazłem z tego co widziałem na YT nie ma żadnego poradnika Trzeba zainstalować odpowiednią wersje, znajdziesz ją tutaj Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lock3rX 2 Opublikowano 17 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2020 W dniu 9.04.2020 o 15:38, xAxee napisał: Trzeba zainstalować odpowiednią wersje, znajdziesz ją tutaj Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Najlepsze, że żadna wersja nie działa z najnowszym spigotem XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Andromedos_exe 0
Co zrobić aby pisać skrypty na MC na wersji 1.15.2 ??
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi