skript.pl 139 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 Użytkownik @KuzynProcesor dodał nowy wniosek: Dolny scroolbar przy jednym z tematów Witam, czytając interpretację prawa w odniesieniu do moderacji (Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! zauważyłem dziwny błąd - wyświetla się dolny scroolbar w tym i wyłącznie tym temacie (Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Pozdrawiam :) Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Poniżej znajduje się dyskusja wniosku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#22684 247 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 ja takiego nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KuzynProcesor Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 Logi z konsoli developerskiej: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KuzynProcesor Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 Teraz, ivall napisał: ja takiego nie mam. Zupełnie tak jak w ostatnim moim wniosku: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KuzynProcesor Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 Gdy odpaliłem temat na IE (tak, IE, tylko bez raków ;-;), było wszystko ok. dodam, że korzystam z nowego Edga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skript.pl 139 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 Użytkownik @Libter zmienił status wniosku na: Zrealizowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi