__NaRu__ 4 Opublikowano 6 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2020 Jak stworzyć folder że jaką komendą stworzyć folder create directory "plugins/SuperSkrypt" Próbowałem czegoś takiego ale nie działa oto błąd Can't understand this condition/effect: create directory "plugins/SuperSkrypt" (SuperScript.sk, line 172: create directory "plugins/SuperSkrypt"') mam skUtilities i SkQuery jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KuzynProcesor Opublikowano 7 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2020 create folder "plugins/blablabla" Jak pomogłem = i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__NaRu__ 4 Opublikowano 7 kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xAxee 1965 Opublikowano 7 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2020 Ten temat został przeniesiony do kosza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi