TheRodzioPL 3 Opublikowano 22 października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 października 2014 Siema, napisze mi ktos skript na to ze gdy ktos podpali drzewo ono sie nie pali (wszystkie rodzaj nawet deski) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 herhor67 916 Opublikowano 22 października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 października 2014 To masz w worldguard on burn: event-block is wood or planks: cancel eventevent może nie pasować, nie wiem czy nie dotyczy mobów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheRodzioPL 3 Opublikowano 22 października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 października 2014 Nie nie chodzi mi o to żeby zapalniczka w ogóle nie działała na drewnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 herhor67 916 Opublikowano 22 października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 października 2014 on rightclick with flint and steel: clicked block is log or wooden planks: cancel eventtrzeba było tak od razu ;_; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheRodzioPL 3 Opublikowano 23 października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 października 2014 (edytowane) nie działa :( na drzewach z 1.7.2 Edytowane 23 października 2014 przez TheRodzioPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 theneuetimes 522 Opublikowano 24 października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 października 2014 Co nie działa? Jakieś błędy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 herhor67 916 Opublikowano 24 października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 października 2014 tak, bo te drzewa nie są "woodem" on rightclick with flint and steel: clicked block is log or accacia log or dark oak log or wooden planks: cancel eventPewnie nie zadziała, bo pamiętam że robiłem skrypt na drop sadzonek z drewna i działało tylko na te "typowe" gatunki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheRodzioPL 3 Opublikowano 25 października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 października 2014 nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
TheRodzioPL 3
Siema, napisze mi ktos skript na to ze gdy ktos podpali drzewo ono sie nie pali (wszystkie rodzaj nawet deski)
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi