Cześć mam problem ze swoim skryptem (tak kolejny) Otóż kiedy wpisuje komendą to wszystko działa ale jeśli otworzę gui i kliknę na itemek pisze, że nie mam pieniędzy. 0 errorów. komendą działą idealnie. gui nie.
format slot 1 of player with 1 of spawner named "&aSpawner zombie" with lore "&8» &3Koszt: &62000$ &3Sprzedaż: &6Nie można sprzedać." to close then run [execute console command "/bbuuyyssppaawwnneerr zombie %player% "]
daje tą linijkę. nie będe dawał komendy, chyba że będzie to potrzebne... wpisuje komende /bbuuyyssppaawwnneerr zombie Xa4inz i co dostaje spawner kupiłeś spawner a jak gdy klikne ikona w gui to "nie masz pieniedzy" prosze o odpowiedź
Pytanie
Gość Usunięty#25541
Cześć mam problem ze swoim skryptem (tak kolejny) Otóż kiedy wpisuje komendą to wszystko działa ale jeśli otworzę gui i kliknę na itemek pisze, że nie mam pieniędzy. 0 errorów. komendą działą idealnie. gui nie.
format slot 1 of player with 1 of spawner named "&aSpawner zombie" with lore "&8» &3Koszt: &62000$ &3Sprzedaż: &6Nie można sprzedać." to close then run [execute console command "/bbuuyyssppaawwnneerr zombie %player% "]daje tą linijkę. nie będe dawał komendy, chyba że będzie to potrzebne... wpisuje komende /bbuuyyssppaawwnneerr zombie Xa4inz i co dostaje spawner kupiłeś spawner a jak gdy klikne ikona w gui to "nie masz pieniedzy" prosze o odpowiedź
https://skript.pl/temat/37603-zauwa%C5%BCy%C5%82em-co%C5%9B-dziwnego-0-error%C3%B3w-b%C5%82%C4%85d-w-skrypcie/Udostępnij na innych stronach
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi