Tymekd 151 Opublikowano 19 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 marca 2020 (edytowane) Mam taki kod: on citizen create: make citizen event-citizen's id hold stone sword 0 błędów, ale citizen nie trzyma kamiennego miecza, mam dodatek skript-npc, skellet, Umbaska itp. Z góry dzięki za pomoc Edytowane 21 marca 2020 przez HeezQ Wstawiam w code Notatka dodana przez HeezQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Cinu2421 19 Opublikowano 19 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 marca 2020 (edytowane) make citizen %number% hold [an] %itemstack% Wymaga skrayfall O ile sie nie myle umbaska nie jest juz aktualizowana Edytowane 19 marca 2020 przez Cinu2421 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tymekd 151 Opublikowano 20 marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 marca 2020 (edytowane) W dniu 19.03.2020 o 16:54, Cinu2421 napisał: make citizen %number% hold [an] %itemstack% Wymaga skrayfall O ile sie nie myle umbaska nie jest juz aktualizowana No właśnie to też nie działa, to co podałeś to to co ja wysłałem Edytowane 20 marca 2020 przez Tymekd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Cinu2421 19 Opublikowano 21 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 marca 2020 masz najnowsze skrayfall? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tymekd 151 Opublikowano 24 marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 marca 2020 Tak, wersje wszystkich dodatków napewno mam odpowiednie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Tymekd 151
Mam taki kod:
on citizen create: make citizen event-citizen's id hold stone sword
0 błędów, ale citizen nie trzyma kamiennego miecza, mam dodatek skript-npc, skellet, Umbaska itp.
Z góry dzięki za pomoc
Edytowane przez HeezQWstawiam w code
Notatka dodana przez HeezQ
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi