reczekxd 0 Opublikowano 17 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 marca 2020 (edytowane) napisałem swój 1 plugin czy tam skrypt wyglonda on tak command /nick: trigger: send "taki masz nick %player%" zapisałem go jako nick.sk i co dale z nim zrobić i jak go dać do mc na server wiem że wkleja do plugins ale ten skrypt trzeba przekstałćic go jakoś w jave czy coś Edytowane 17 marca 2020 przez HeezQ Zmieniam nazwę tematu na bardziej zrozumiałą. Wstawiam w code ~HeezQ Notatka dodana przez bludis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CountingDogs 131 Opublikowano 17 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 marca 2020 9 minut temu, reczekxd napisał: napisałem swój 1 plugin czy tam skrypt wyglonda on tak command /nick: trigger: send "taki masz nick %player%" zapisałem go jako nick.sk i co dale z nim zrobić i jak go dać do mc na server wiem że wkleja do plugins ale ten skrypt trzeba przekstałćic go jakoś w jave czy coś 1. Skrypt musisz umieścić w folderze scripts, który znajduje się w ścieżce "plugins/Skript". 2. Włączasz serwer lub wpisujesz komendę /sk reload nick 3. Gotowe. reczekxd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 17 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 marca 2020 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 reczekxd 0 Opublikowano 17 marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 marca 2020 1 godzinę temu, CountingDogs napisał: 1. Skrypt musisz umieścić w folderze scripts, który znajduje się w ścieżce "plugins/Skript". 2. Włączasz serwer lub wpisujesz komendę /sk reload nick 3. Gotowe. a jeśli nie mam folderu skript Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CountingDogs 131 Opublikowano 17 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 marca 2020 1 minutę temu, reczekxd napisał: a jeśli nie mam folderu skript A zainstalowałeś plugin Skript? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 reczekxd 0 Opublikowano 17 marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 marca 2020 4 minuty temu, CountingDogs napisał: A zainstalowałeś plugin Skript? nie daj linka jak możesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CountingDogs 131 Opublikowano 17 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 marca 2020 A jaką wersję serwera masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 reczekxd 0 Opublikowano 17 marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 marca 2020 Teraz, CountingDogs napisał: A jaką wersję serwera masz? 1.8.8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CountingDogs 131 Opublikowano 17 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 marca 2020 Wersja 2.1.2 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Wersja 2.2 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! reczekxd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 reczekxd 0 Opublikowano 17 marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 marca 2020 2 godziny temu, CountingDogs napisał: Wersja 2.1.2 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Wersja 2.2 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! thx 2 godziny temu, CountingDogs napisał: Wersja 2.1.2 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Wersja 2.2 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! jak możesz to tu jescze pomóż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Briks 307 Opublikowano 18 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
reczekxd 0
napisałem swój 1 plugin czy tam skrypt wyglonda on tak
command /nick: trigger: send "taki masz nick %player%"
zapisałem go jako nick.sk
i co dale z nim zrobić i jak go dać do mc na server wiem że wkleja do plugins ale ten skrypt trzeba przekstałćic go jakoś w jave czy coś
Edytowane przez HeezQZmieniam nazwę tematu na bardziej zrozumiałą.
Wstawiam w code ~HeezQ
Notatka dodana przez bludis
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi