Mamy taką łopatę co ma 100/100 użyć po kliknięciu prawym tracimy jedno więc jest 99/100 itd ale coś mi nie działa i nie usuwa po kliknięciu prawym ino jest nieskończona mógłby ktoś pomóc z góry dziękuje nie jest co chyba skomplikowane od razu mówię że skrypt nie jest mojego autorstwa
on rightclick:
if player's tool is iron shovel:
set {_lore::*} to lore of player's tool split at " "
if player has dirt named "&8&lGleba":
set {_sprawdzacz} to {_lore::9} parsed as integer
add -1 to {_sprawdzacz}
if {_sprawdzacz} is 0:
set player's tool to air
else:
set lore of player's tool to "&4&oPoziom: &d&lUnikatowy||||&5Ta lopata pozwoli wykopac Ci||&5skarby !||||&2Uzycie:&c %{_sprawdzacz}% &9/&4 100"
remove 1 dirt named "&8&lGleba" from player
chance of 90%:
send "&4&oNie udalo mi sie niczego wykopac !" to player
stop
chance of 20%:
send "&2&oWykopalem Marmur !" to player
give a 351:7 named "&8&lMarmur" to player
stop
chance of 20%:
send "&2&oWykopalem troche gliny !" to player
give a clay named "&8&lGlina" to player
stop
chance of 5%:
send "&2&oWykopalem Trumne !" to player
give a bed named "&0Trumna" to player
stop
Pytanie
Herder 0
Mamy taką łopatę co ma 100/100 użyć po kliknięciu prawym tracimy jedno więc jest 99/100 itd ale coś mi nie działa i nie usuwa po kliknięciu prawym ino jest nieskończona
mógłby ktoś pomóc z góry dziękuje
nie jest co chyba skomplikowane od razu mówię że skrypt nie jest mojego autorstwa
on rightclick: if player's tool is iron shovel: set {_lore::*} to lore of player's tool split at " " if player has dirt named "&8&lGleba": set {_sprawdzacz} to {_lore::9} parsed as integer add -1 to {_sprawdzacz} if {_sprawdzacz} is 0: set player's tool to air else: set lore of player's tool to "&4&oPoziom: &d&lUnikatowy||||&5Ta lopata pozwoli wykopac Ci||&5skarby !||||&2Uzycie:&c %{_sprawdzacz}% &9/&4 100" remove 1 dirt named "&8&lGleba" from player chance of 90%: send "&4&oNie udalo mi sie niczego wykopac !" to player stop chance of 20%: send "&2&oWykopalem Marmur !" to player give a 351:7 named "&8&lMarmur" to player stop chance of 20%: send "&2&oWykopalem troche gliny !" to player give a clay named "&8&lGlina" to player stop chance of 5%: send "&2&oWykopalem Trumne !" to player give a bed named "&0Trumna" to player stopOdnośnik do komentarza
https://skript.pl/temat/37374-%C5%82opata-99100/Udostępnij na innych stronach
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi