xSkrPt 0 Opublikowano 6 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2020 (t-AntyNogi) To skrypt blokujący zabijanie w tak zwanych "Nogach". Skrypt jest bardzo prosty, ale działający Kod: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeezQ 231 Opublikowano 6 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2020 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CountingDogs 131 Opublikowano 6 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2020 1. Do czego ten skrypt służy? 2. Jak działa ten skrypt? 3. Co powoduje? 4. Jaki sens jest tego skryptu? 5. Informacje dot. dodatków, wersji serwera, wersji pluginu Skript. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xSkrPt 0 Opublikowano 7 marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 marca 2020 12 godzin temu, CountingDogs napisał: 1. Do czego ten skrypt służy? 2. Jak działa ten skrypt? 3. Co powoduje? 4. Jaki sens jest tego skryptu? 5. Informacje dot. dodatków, wersji serwera, wersji pluginu Skript. Yyy, skrypt jest na serwery typu EasyHC i się może przydać :). Powoduje ucieczkę z pułapki zwanej nogami której wy "Survivalowcy" nie znacie. Chodzi o to że na terenie obcej gildii nie da się budować i często takie osoby zamykają w tak zwanych "nogach" i wtedy taka osoba nie ma co zrobić i co raz więcej serwerów dodaje takie coś jak anty-nogi, a ja wstawiam żeby każdy mógł sobie pobrać. Skrypt testowany na 1.8.8 i plugin Skript według strony bukkit jest na wersje 1.7.2 ale działa na niektóre wersje w górę. Wystarczy użyć przeglądarki internetowej. A jeśli chodzi o dodatki to nwm ale ja mam: TuSke, WildSkript,SkRayFall (to na pewno bo jest title), SkQuery,Skellet. A i jeśli chodzi o 2 pytania to ten skrypt działa elegancko. Wyjaśniłem dobrze ? Jeśli tak to dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bludis 418 Opublikowano 7 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2020 Nie mam pojęcia, czy to zadziała - loopujesz graczy w obrębie 4 kratek, a później bezpośrednio teleportujesz do loop-playera (testowałeś to pewnie w dwie osoby, a nie więcej), skript może przez to oszaleć. Swoją drogą przydałyby się ify sprawdzające, czy gracz jest na terenie jakiejkolwiek gildii i czy w obrębie tych 4 kratek jest jakikolwiek gracz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymekd 151 Opublikowano 7 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2020 (edytowane) Eee, ten skrypt przecież nie blokuje nóg tak jak mówisz tylko gdy się udeży jakimś przedmiotem to tworzy eksplozje teleportuje do zloopowanych graczy i usuwa ten przedmiot, więc nie kumam do czego to ma służyć Edytowane 7 marca 2020 przez Tymekd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CountingDogs 131 Opublikowano 7 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2020 2 godziny temu, xSkrPt napisał: Yyy, skrypt jest na serwery typu EasyHC i się może przydać :). Powoduje ucieczkę z pułapki zwanej nogami której wy "Survivalowcy" nie znacie. Chodzi o to że na terenie obcej gildii nie da się budować i często takie osoby zamykają w tak zwanych "nogach" i wtedy taka osoba nie ma co zrobić i co raz więcej serwerów dodaje takie coś jak anty-nogi, a ja wstawiam żeby każdy mógł sobie pobrać. Skrypt testowany na 1.8.8 i plugin Skript według strony bukkit jest na wersje 1.7.2 ale działa na niektóre wersje w górę. Wystarczy użyć przeglądarki internetowej. A jeśli chodzi o dodatki to nwm ale ja mam: TuSke, WildSkript,SkRayFall (to na pewno bo jest title), SkQuery,Skellet. A i jeśli chodzi o 2 pytania to ten skrypt działa elegancko. Wyjaśniłem dobrze ? Jeśli tak to dziękuje. Z twojej odpowiedzi wywnioskowałem, że: 1. Nie wiesz po co są te "nogi" i do czego one służą. 2. Nie masz kompletnie pojęcia o wymaganych dodatkach do skryptu. 3. Jeśli skrypt ma być do czegoś przydatny to tylko do blokowania mechanik gry, które mogą być użyte obusieczne. Poza tym ten skrypt to nie skrypt na AntyNogi, tylko bezsensowne przenoszenie za pomocą przedmiotu, którego nie będzie miał nikt... Podsumowując - skrypt jest niekompletny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xSkrPt 0 Opublikowano 7 marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 marca 2020 4 godziny temu, LjayPL789 napisał: Nie mam pojęcia, czy to zadziała - loopujesz graczy w obrębie 4 kratek, a później bezpośrednio teleportujesz do loop-playera (testowałeś to pewnie w dwie osoby, a nie więcej), skript może przez to oszaleć. Swoją drogą przydałyby się ify sprawdzające, czy gracz jest na terenie jakiejkolwiek gildii i czy w obrębie tych 4 kratek jest jakikolwiek gracz. moge to zara dodać 3 godziny temu, CountingDogs napisał: Z twojej odpowiedzi wywnioskowałem, że: 1. Nie wiesz po co są te "nogi" i do czego one służą. 2. Nie masz kompletnie pojęcia o wymaganych dodatkach do skryptu. 3. Jeśli skrypt ma być do czegoś przydatny to tylko do blokowania mechanik gry, które mogą być użyte obusieczne. Poza tym ten skrypt to nie skrypt na AntyNogi, tylko bezsensowne przenoszenie za pomocą przedmiotu, którego nie będzie miał nikt... Podsumowując - skrypt jest niekompletny. to ty mi powiedz po co są te nogi ? 3 godziny temu, Tymekd napisał: Eee, ten skrypt przecież nie blokuje nóg tak jak mówisz tylko gdy się udeży jakimś przedmiotem to tworzy eksplozje teleportuje do zloopowanych graczy i usuwa ten przedmiot, więc nie kumam do czego to ma służyć po pierwsze to bije lewy przycisk więc cię pozdrawiam Łącze posty. Notatka dodana przez bludis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymekd 151 Opublikowano 7 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2020 (edytowane) 53 minuty temu, xSkrPt napisał: moge to zara dodać to ty mi powiedz po co są te nogi ? po pierwsze to bije lewy przycisk więc cię pozdrawiam zależy, ja mam pod tabem bicie , a po 2? Edytowane 7 marca 2020 przez Tymekd bludis 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xSkrPt 0 Opublikowano 7 marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 marca 2020 Teraz, Tymekd napisał: zależy, ja mam pod tabem bicie , a po 2? no a tam jest prawy przycisk myszki więc pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymekd 151 Opublikowano 7 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2020 12 minut temu, xSkrPt napisał: no a tam jest prawy przycisk myszki więc pozdro ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi