Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam programisty/Technika na serwer!

_____________________________Oferuję:_____________________________

- Doświadczenie.

- Opłaconą maszynę 16GB RAM.

- Aktywną domenę.

- Wolny Czas oraz zaangażowanie.

- Gotową mapę.

- Grafika oraz osobę od Trailera.

- Opłatę "na zachętę" po okazaniu portfolio etc. (do uzgodnienia.)

- Procent z serwerowego itemshopu (do uzgodnienia.)

(Planuję jeszcze do tego zakupić ItemShop MCSHOP oraz reklamy)

_____________________________Wymagam:_____________________________

- Min. 15 lat

- Znajomość Javy, BukkitAPI, BungeeCord API

- Konfiguracja serwerów na VPSie.

- Trochę wolnego czasu.

- Wsparcia w razie problemu.

- Wyrozumiałość 

_____________________________Konktakt:_____________________________

DISCORD  >>  NevereZ#0398

Jeżeli w mojej wypowiedzi znajdzie się błąd proszę o poprawienie.

https://skript.pl/temat/37340-%E2%80%A2%E2%80%A2%E2%80%A2-szukam-technikaprogramisty-%E2%80%A2%E2%80%A2%E2%80%A2/

Gość Usunięty#17290
W dniu 5.03.2020 o 22:58, NoVemberr_ napisał:

- Opłaconą maszynę 16GB RAM.

Zamieniłbym to na "Opłacony VPS w słabej lokalizacji (wysoki ping graczy) z 16GB RAM i z 6 rdzeniami procesora 2.2GHz"

4 godziny temu, CsSkrouble napisał:

Zamieniłbym to na "Opłacony VPS w słabej lokalizacji (wysoki ping graczy) z 16GB RAM i z 6 rdzeniami procesora 2.2GHz"

VPS jest w dobrej lokalizacji. Twój wysoki ping nie oznacza że inni gracze mają lub będą mieli tak samo.

Dobrym przykładem były trzy inne osoby które były kiedykolwiek były na serwerze.

bludis

Łącze posty.

Notatka dodana przez bludis

Gość Usunięty#17290
49 minut temu, NoVemberr_ napisał:

VPS jest w dobrej lokalizacji. Twój wysoki ping nie oznacza że inni gracze mają lub będą mieli tak samo.

Dobrym przykładem były trzy inne osoby które były kiedykolwiek były na serwerze.

Tak, słaby internet wiesz XDD.

Link do mojego speedtesta: https://www.speedtest.net/result/9105895714
Jakoś na serwerze typu nssv.pl mam po 7-11ms pingu, a u ciebie miałem po 200-500ms pingu więc człowieku puknij się w głowę jeśli cokolwiek tam masz

Przypomnę że sam mi poleciłeś tą maszynę.

Jesteś jedyną osobą która miała taki wysoki ping na moim serwerze.

Czy to przypadek? O_o

Edytowane przez NoVemberr_
Cytat

Intel® Xeon® E5-2620v3, E5-2630v4 or 4114 processor

pamięć cache 15 MB, 2.40 GHz; pamięć cache 25 MB, 2,20 GHz; pamięć cache 13,75 MB, 2,20 GHz

Czyli totalnie nie pod serwer Minecraft. Serwery Minecraft wymagają taktowania 4 GHz lub więcej dla stabilnego działania przy dużej ilości graczy.

Edytowane przez Rejszpat

No to jakie hostingi oferujące VPS polecasz? Po upływie czasu obecnego VPSa planuje zmienić. Niestety pewne osoby nie potrafią wskazać dobrego VPSa.

W dniu 8.03.2020 o 11:51, mvsieK_ napisał:

lvlup

^

Godzinę temu, CsSkrouble napisał:

ovh (ale wtedy dedyk)

ale dedyki mają potężne podzespoły których nie trzeba na jeden serwer MC :kappalul: jak potężne podzespoły to i potężna cena

Godzinę temu, Rejszpat napisał:

^

ale dedyki mają potężne podzespoły których nie trzeba na jeden serwer MC :kappalul: jak potężne podzespoły to i potężna cena

Pan NevereZ potrzebował zrobić lobby, proxy i główny serwer, i może w przyszłości jeszcze coś, więc dedyk taki najtańszy w Polsce by wystarczył xD

#edit piszę z dwóch kont bo na tym nie miałem pieniędzy żeby kupić zmianę nicku, więc na komputerze jestem na nowym koncie, na telefonie na tym :smiechkappy:

Edytowane przez MrCarrot
2 godziny temu, MrCarrot napisał:

Pan NevereZ potrzebował zrobić lobby, proxy i główny serwer, i może w przyszłości jeszcze coś, więc dedyk taki najtańszy w Polsce by wystarczył xD

#edit piszę z dwóch kont bo na tym nie miałem pieniędzy żeby kupić zmianę nicku, więc na komputerze jestem na nowym koncie, na telefonie na tym :smiechkap

2 godziny temu, MrCarrot napisał:

Dla ciebie już jestem panem kc <3

Ale zostająć przy temacie wybiorę na start chyba TitanAxe 12gb ram a kiedyś przeniosę się na OVH.

O i @CsSkrouble @MrCarrot sorki ale nie polecam ci się udzielać w tym temacie ze względu na polecony przez ciebie "super vps z contabo" który okazał się tragiczny, ślepo zobaczyłem ma RAM jaki oferuje...

Edytowane przez NoVemberr_
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...