Zamiast główek graczy wyświetlają się główki szkieleta. Oto kody których używałem oraz reszta informacji:
Spoiler
set {_item-1} to player head with nbt "%{_nbt-nagroda}%" named "&e&lODBIERZ NAGRODĘ" with lore "" and "&fKliknij i wylosuj swoją" and "&fnagrodę! Dużo łupów" and "&fdo wylosowania!" and "&fOstatnio skrzynię wylosowałeś:" and "&f%{nagroda::%player%}%"
format slot 13 of player with {_item-1} to close then run [randomDailyReward(player)]
set {_item-1} to ("ZiO" parsed as offline player) named "&e&lODBIERZ NAGRODĘ" with lore "" and "&fKliknij i wylosuj swoją" and "&fnagrodę! Dużo łupów" and "&fdo wylosowania!" and "&fOstatnio skrzynię wylosowałeś:" and "&f%{nagroda::%player%}%"
format slot 13 of player with {_item-1} to close then run [randomDailyReward(player)]
Oraz kod na /skull (rezultat taki sam):
give skull of arg 1 to player
Próbowałem już dosłownie wszystkiego. Zmiana SK oraz wersji serwera nie pomogła.
Pytanie
Gość KuzynProcesor
Witam!
Zamiast główek graczy wyświetlają się główki szkieleta. Oto kody których używałem oraz reszta informacji:
set {_item-1} to player head with nbt "%{_nbt-nagroda}%" named "&e&lODBIERZ NAGRODĘ" with lore "" and "&fKliknij i wylosuj swoją" and "&fnagrodę! Dużo łupów" and "&fdo wylosowania!" and "&fOstatnio skrzynię wylosowałeś:" and "&f%{nagroda::%player%}%" format slot 13 of player with {_item-1} to close then run [randomDailyReward(player)]set {_item-1} to ("ZiO" parsed as offline player) named "&e&lODBIERZ NAGRODĘ" with lore "" and "&fKliknij i wylosuj swoją" and "&fnagrodę! Dużo łupów" and "&fdo wylosowania!" and "&fOstatnio skrzynię wylosowałeś:" and "&f%{nagroda::%player%}%" format slot 13 of player with {_item-1} to close then run [randomDailyReward(player)]Oraz kod na /skull (rezultat taki sam):
give skull of arg 1 to playerPróbowałem już dosłownie wszystkiego. Zmiana SK oraz wersji serwera nie pomogła.
Proszę o pomoc!
_________________________________________________________________________________________
Co próbowałem zrobić:
Reinstalacja skripta: główki cały czas nie działają
Zmiana silnika na 1.15.2 oraz zaktualizowanie wszystkiego: najnowszy skript (1.4.1) wywala błędy
Próbowanie odpalenia czystego serwera na 1.12.2/1.15.2: główki cały czas nie działają / najnowszy skript (1.4.1) wywala błędy
Próbowanie odpalenia czystego serwera na 1.12.2/1.15.2 na innym komputerze: główki cały czas nie działają / najnowszy skript (1.4.1) wywala błędy
Zmiana wersji skript na 1.3.5 oraz SkQuery na 3.6.0-Lime: DZIAŁA!
Edytowane przez KuzynProcesorOdnośnik do komentarza
https://skript.pl/temat/37175-g%C5%82%C3%B3wki-graczy-nie-dzia%C5%82aj%C4%85/Udostępnij na innych stronach
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi