Briks 307 Opublikowano 18 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2020 Witam, mój serwer skyblock onyxmc przestał "istnieć", został zamknięty z powodu braku środków na jego utrzymanie, po dłuższym czasie stwierdziłem, że szkoda by pliki się zmarnowały, więc postanowiłem go sprzedać. Serwer był postawiony na wersji 1.12.2. Paczka zawiera: mapy (spawn, parkour, wyspy i inne miejsca znajdujące się na serwerze), całe zaplecze techniczne (cała zawartość folderu "plugins") Poza samym serwerem w cenie znajduje się także: strona www (zrobiona przez użytkownika @ivall edytowane przeze mnie. Strona oparta na bootstrapie, posiada prosty panel admina do dodawania wiadomości), domena (do 18.06.2020), prezentacja serwera, link poniżej) Zdjęcia z serwera widoczne, informacje na temat serwera w prezentacji pod tym linkiem Cena: 150 zł do negocjacji (Cena została ustalona wspólnie z @xAxee, negocjacje jak najbardziej możliwe) Płatność: PayPal, Przelew Kontakt: Discord: BrixNW#4893 Wszelkie testy możliwe po wcześniejszym kontakcie (tylko dla faktycznie zainteresowanych, nie mam zbyt dużo czasu, aby umożliwić to każdemu). Spoiler Domena: Jeżeli masz jakieś pytanie, zadaj je na discordzie, w tym temacie nie będę odpowiadał na żadne pytania, a posty o treści "Nikt Ci tyle nie da" będą traktowane jako spam. xAxee i jaku49 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#22684 247 Opublikowano 18 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2020 (edytowane) Polecam paczkę, jest świetna, strona również jest dopracowana i funkcjonalna, pozdrawiam. Edytowane 18 lutego 2020 przez ivall Briks 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rejszpat 378 Opublikowano 5 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2020 A hasełka z AuthMe w pakiecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Briks 307 Opublikowano 5 marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 marca 2020 8 minut temu, Rejszpat napisał: A hasełka z AuthMe w pakiecie? Wraz z IP wszystkich graczy A tak na poważnie to nie, wszystkie dane graczy zostaną wykasowane o ile już nie są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rejszpat 378 Opublikowano 5 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2020 Paczka pluginów za 200 zł Krytykować nie będę, ale W dniu 18.02.2020 o 20:09, BrixNW napisał: Cena została ustalona wspólnie z @xAxee Skoro ustalił to niech kupi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Briks 307 Opublikowano 5 marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 marca 2020 16 minut temu, Rejszpat napisał: Paczka pluginów za 200 zł Tak 200 zł, ale do negocjacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi