XziomekX 18 Opublikowano 14 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2014 tak jak w temacie, jak go zabić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PrzypalonyOmlet 35 Opublikowano 14 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2014 kill a villager named "nazwa"Chyba tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 XziomekX 18 Opublikowano 14 kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2014 Nie działa :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sebafudi 122 Opublikowano 14 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2014 Loop all entities: Loop-entity is villager named "nazwa" : Kill loop-entity Może zadziała [¿] Wysłane z Tapatalk XziomekX 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kukubaczek 34 Opublikowano 14 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2014 loop all entities: if type of loop-entity-1 is creature: if name of loop-entity-1 is "imie": if type of loop-entity-1 is a villager: kill loop-entity-1Liczę na lajka :D!EDIT: Up, musiałeś wyprzedzić? XziomekX 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sebafudi 122 Opublikowano 14 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2014 loop all entities: if type of loop-entity-1 is creature: if name of loop-entity-1 is "imie": if type of loop-entity-1 is a villager: kill loop-entity-1Liczę na lajka :D! EDIT: Up, musiałeś wyprzedzić?no Tak, musiałem :) po co tu dajesz loop-entity-1? [¿] Wysłane z Tapatalk XziomekX 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kukubaczek 34 Opublikowano 14 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2014 nie wiem, bez tego wyskakiwał mi błąd... potrzebowałem tego do Villager Defense Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sebafudi 122 Opublikowano 14 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2014 nie wiem, bez tego wyskakiwał mi błąd... potrzebowałem tego do Villager Defenseloop-(cos)-1(-2,-3) używa się podczas "multi loopow" Może w evencie miałeś już zloopowanego wcześniej jakiegoś moba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kukubaczek 34 Opublikowano 14 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2014 Żeczywiście miałem... Bo tamten event ma ok. 150 lininek - JEDEN EVENT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sebafudi 122 Opublikowano 14 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2014 Żeczywiście miałem... Bo tamten event ma ok. 150 lininek - JEDEN EVENTTjaaa miałem podobnie z pewną komenda (ox) Sorki za lekki offtop [¿] Wysłane z Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Patek 189 Opublikowano 22 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Ten temat został zamknięty przez moderatora lub osobę, która posiada do tego uprawnienia. Powód: Rozwiązane. Jeżeli nie zgadzasz się z tą decyzją skontaktuj się z moderatorem, który zamknął ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
XziomekX 18
tak jak w temacie, jak go zabić?
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi