Kozaczekkw 16 Opublikowano 29 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2020 (edytowane) Witam, mam pytanie, jak usunąć Citizensa? create citizen named "A" at {_loc} set {A} to last created citizen id Mam takie coś. I np. teraz chciałbym abym mógł go usunąć komendą /a Z góry dzięki za pomoc. Edytowane 29 stycznia 2020 przez Kozaczekkw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1965 Opublikowano 29 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2020 Może delete citizen "A" Misio12320 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kozaczekkw 16 Opublikowano 30 stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2020 11 godzin temu, xAxee napisał: Może delete citizen "A" command /Usun: trigger: delete citizen "a" Can't understand this condition/effect Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kozaczekkw 16
Witam, mam pytanie, jak usunąć Citizensa?
create citizen named "A" at {_loc} set {A} to last created citizen id
Mam takie coś.
I np. teraz chciałbym abym mógł go usunąć komendą /a
Z góry dzięki za pomoc.
Edytowane przez KozaczekkwOdnośnik do komentarza
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi