nelso0on 1 Opublikowano 22 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2020 Hejka, chciałbym się nauczyć pisać w Skript i szukam poradnika, który najlepiej żeby tłumaczył wszystko od 0. Poradniki, które znalazłem są niekompletne. Zależy mi na polskich źródłach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1 951 Opublikowano 22 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2020 ucz się z czyjegoś kodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanMaruda 616 Opublikowano 22 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2020 Jeżeli szukasz poradnika to idź tutaj: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Lub tutaj: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Jeżeli jednak chodzi o takie moje rady: ucz się angielskiego - skript to angielski - jak nie potrafisz nawet zdania sklecić to się za niego nie bierz ucz się szukać - korzystaj z wyszukiwarki - gdy czegoś nie możesz znaleźć albo zrozumieć - wpisz odpowiednią frazę a ona ci pomoże korzystaj z dokumentacji pluginów + czytaj punkt powyżej - Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! zaczynaj od prostych rzeczy, skupiaj się na ich zrozumieniu, testuj je, baw się nimi, dopiero potem dokładaj sobie więcej trudniejszych przykładów i funkcji tak jak wyżej ci xAxee napisał - korzystaj z gotowych kodów (najlepiej z zaufanych źródeł), staraj się je rozumieć, przewidywać co dany kod może robić myśl, a będzie ci dane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
nelso0on 1
Hejka, chciałbym się nauczyć pisać w Skript i szukam poradnika, który najlepiej żeby tłumaczył wszystko od 0. Poradniki, które znalazłem są niekompletne. Zależy mi na polskich źródłach.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi