Skocz do zawartości

MikiCreator_YT - Nękanie, kradzież, ból dupy

Randomix123

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Gracz o nicku MikiCreator_YT notorycznie podkradał moje przedmioty, bez mojej wiedzy, a tym bardziej zgody, które to leżały w moich prywatnych skrzynkach, do których Miki, co prawda miał dostęp, ale nie pozwalałem mu nic brać. Zabierał mnóstwo rzeczy m.in:

- dirt

-żwir

-różnego rodzaju barwniki

-żelazo

-redstone

-książka z silk_touchem

-jedzenie

-itp.

Skradł jedne z najważniejszych przedmiotów, czyli książka z silk_touchem. Nałożył ją na swój kilof, tylko po to, aby z nim zginąć i stracić na zawsze. Jest mi z tego powody strasznie źle, tym bardziej, że miałem do niego zaufanie. Żeby nie było, prosiłem go wielokrotnie o oddanie skradzionych itemów, lecz on twierdził, że nic nie ukradł. Po pewnym czasie upominania, przyznał się do kradzieży silka, ale stwierdził, że nie stać go na odkupienie. Dodam, że jednym z jego jakże ,,wybitnych" argumentów jest to, że się na coś się umawialiśmy, ale mi nic o tym nie wiadomo. Twierdzi jeszcze, że miałem mu kopać złoto, ale nie określił ile. Nakopałem mu +/- 400$, a następnie mu przelałem. Na początku było w porządku, ale po dwóch tygodniach powiedział ,,no to co z tym złotem?". Ja już zdążyłem zapomnieć, a poza tym dostał i jeszcze mu mało. Także podsumowując, MikiCreator_YT to złodziej, wyłudzacz, manipulator, kłamca i fałszywy przyjaciel. Liczę na zwrot wszystkich skradzionych przedmiotów i zadość uczynienie za mój zmarnowany czas. Oto jeden z licznych dowodów, na którym widać, że złodziej jest w swoim żywiole 

Widać na 4:07 i przez jakieś kilkanaście sekund bierze moje itemy, a ja nic o tym nie wiem.

Jestem tego Świadkiem i w dodatku miki w trakcie mojej rozmowy z nim powiedział że nie odda Randomxowi owej książki ponieważ nie chce mu się zbierać złota na kupno a tym bardziej cytat z rozmowy "jak niby on mi to udowodni że mu ją ukradłem" oraz odnosząc się do kopania złota przez randomxisa dla  mikiego w zamian za pakiet jest prawdą lecz miki nie określił jaką ilość musi wykopać randomx (byłem przy tej rozmowie) oraz potwierdzam iż randomix wykopał sporo złota które przekazał mikiemu tak +/- 450

5 minut temu, Randomix123 napisał:

Witam,

Gracz o nicku MikiCreator_YT notorycznie podkradał moje przedmioty, bez mojej wiedzy, a tym bardziej zgody, które to leżały w moich prywatnych skrzynkach, do których Miki, co prawda miał dostęp, ale nie pozwalałem mu nic brać. Zabierał mnóstwo rzeczy m.in:

- dirt

-żwir

-różnego rodzaju barwniki

-żelazo

-redstone

-książka z silk_touchem

-jedzenie

-itp.

Skradł jedne z najważniejszych przedmiotów, czyli książka z silk_touchem. Nałożył ją na swój kilof, tylko po to, aby z nim zginąć i stracić na zawsze. Jest mi z tego powody strasznie źle, tym bardziej, że miałem do niego zaufanie. Żeby nie było, prosiłem go wielokrotnie o oddanie skradzionych itemów, lecz on twierdził, że nic nie ukradł. Po pewnym czasie upominania, przyznał się do kradzieży silka, ale stwierdził, że nie stać go na odkupienie. Dodam, że jednym z jego jakże ,,wybitnych" argumentów jest to, że się na coś się umawialiśmy, ale mi nic o tym nie wiadomo. Twierdzi jeszcze, że miałem mu kopać złoto, ale nie określił ile. Nakopałem mu +/- 400$, a następnie mu przelałem. Na początku było w porządku, ale po dwóch tygodniach powiedział ,,no to co z tym złotem?". Ja już zdążyłem zapomnieć, a poza tym dostał i jeszcze mu mało. Także podsumowując, MikiCreator_YT to złodziej, wyłudzacz, manipulator, kłamca i fałszywy przyjaciel. Liczę na zwrot wszystkich skradzionych przedmiotów i zadość uczynienie za mój zmarnowany czas. Oto jeden z licznych dowodów, na którym widać, że złodziej jest w swoim żywiole 

Widać na 4:07 i przez jakieś kilkanaście sekund bierze moje itemy, a ja nic o tym nie wiem.

Teraz odpowiem tak,

1.Dirt który wykorzystałem fakt, był lecz masz go 2 razy więcej na cuboidzie mikicreator_yt-teren 2x więcej i możesz sobie go brać

2.Żwir to inna sprawa jednak ten był dłuższy czas również magazynowany na cuboidzie mikicreator_yt-teren

3.barwniki - poszły na cement różnego rodzaju jednak brałem tylko czarny, resztę zostawiłem

4.żelazo - takowe fakt zabrałem, potem ktoś je kupił a następnie zwróciłem Ci za to kasę za jaką je sprzedałem. To że golema zabiłeś to już nie moja wina.

5.redstone - na początku tak jednak bloki które zabrałem w 100% zwróciłem po 3 - 4 godzinach od zabrania ich

6.książka z silk touchem - to akurat mogę przyznać się bez bicia że ją wziąłem

7.jedzenie - zrobiłeś kurczakarkę dla NAS

A poza tym nie wywiązałeś się z umowy kopania mi hajsu za zakup abonamentu przez 2 tygodnie więc też nie jesteś bez winy. Większość rzeczy w skardze to zwykłe bzdury przynajmniej w sposób jaki to napisałeś. Poza tym zalewanie mnie lawą, czy spychanie postaci też do miłych rzeczy nie należy a ty używałeś wiaderka lawy notorycznie bez mojej zgody. Większość rzeczy uległa zwrotowi.

8 minut temu, JohnY napisał:

Jestem tego Świadkiem i w dodatku miki w trakcie mojej rozmowy z nim powiedział że nie odda Randomxowi owej książki ponieważ nie chce mu się zbierać złota na kupno a tym bardziej cytat z rozmowy "jak niby on mi to udowodni że mu ją ukradłem" oraz odnosząc się do kopania złota przez randomxisa dla  mikiego w zamian za pakiet jest prawdą lecz miki nie określił jaką ilość musi wykopać randomx (byłem przy tej rozmowie) oraz potwierdzam iż randomix wykopał sporo złota które przekazał mikiemu tak +/- 450

WSZYSTKO z tego to nie prawda

1. NIE mówiłem że nie oddam

2. Nie dawno jaki pisałem Ci na MSG to o ironio, kopałem sobie złoto

3. "jak niby on mi to udowodni że mu ją ukradłem" nie mówiłem tego

4. nie wykopał mi nawet 360$ więc beka z Ciebie skoro nie znałeś nawet naszego układu tylko piszesz na odwal.

5. Naucz się pisać 😉

Teraz, MikiCreator napisał:

WSZYSTKO z tego to nie prawda

1. NIE mówiłem że nie oddam

2. Nie dawno jaki pisałem Ci na MSG to o ironio, kopałem sobie złoto

3. "jak niby on mi to udowodni że mu ją ukradłem" nie mówiłem tego

4. nie wykopał mi nawet 360$ więc beka z Ciebie skoro nie znałeś nawet naszego układu tylko piszesz na odwal.

5. Naucz się pisać 😉

Naucz to to ty się lepiej województw w Polsce bo niby taki geograf a nie zna województw 😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉

4 minuty temu, MikiCreator napisał:

Teraz odpowiem tak,

1.Dirt który wykorzystałem fakt, był lecz masz go 2 razy więcej na cuboidzie mikicreator_yt-teren 2x więcej i możesz sobie go brać

2.Żwir to inna sprawa jednak ten był dłuższy czas również magazynowany na cuboidzie mikicreator_yt-teren

3.barwniki - poszły na cement różnego rodzaju jednak brałem tylko czarny, resztę zostawiłem

4.żelazo - takowe fakt zabrałem, potem ktoś je kupił a następnie zwróciłem Ci za to kasę za jaką je sprzedałem. To że golema zabiłeś to już nie moja wina.

5.redstone - na początku tak jednak bloki które zabrałem w 100% zwróciłem po 3 - 4 godzinach od zabrania ich

6.książka z silk touchem - to akurat mogę przyznać się bez bicia że ją wziąłem

7.jedzenie - zrobiłeś kurczakarkę dla NAS

A poza tym nie wywiązałeś się z umowy kopania mi hajsu za zakup abonamentu przez 2 tygodnie więc też nie jesteś bez winy. Większość rzeczy w skardze to zwykłe bzdury przynajmniej w sposób jaki to napisałeś. Poza tym zalewanie mnie lawą, czy spychanie postaci też do miłych rzeczy nie należy a ty używałeś wiaderka lawy notorycznie bez mojej zgody. Większość rzeczy uległa zwrotowi.

Mam to w dupie. MASZ mi itemy zwrócić, bo nie pamiętam abyś mi cokolwiek oddawał, gdyby tak było to bym nie pisał skargi. Wiele rzeczy pominąłeś.

1.Ten dirt to się możesz nim podetrzeć.

2. Żwir trzymasz w skrzynkach do, których nie mam dostępu, a poza tym zabrałeś do nich wiele wspólnych rzeczy.

3. Czyli brałeś te barwniki i się do tego przyznałeś

3. Wiem tyle, że za 14 bloków dostałem jakieś 12.50$(śmieszna suma)

5.Nie zwróciłeś mi redstone'u

6.TO MI JĄ ZWRÓĆ

7. Nie robiłem dla ,,NAS" żadnej kurczakarki, tylko dla siebie, ale nie mówie o kurczakarce, a również o marchewkach, arbuzach, chlebach, przenicy, itd.

Nic, co napisałeś nie usprawiedliwia tego, że wziąłeś wszystkie przedmioty bez pozwolenia.

4 minuty temu, Randomix123 napisał:

Mam to w dupie. MASZ mi itemy zwrócić, bo nie pamiętam abyś mi cokolwiek oddawał, gdyby tak było to bym nie pisał skargi. Wiele rzeczy pominąłeś.

1.Ten dirt to się możesz nim podetrzeć.

2. Żwir trzymasz w skrzynkach do, których nie mam dostępu, a poza tym zabrałeś do nich wiele wspólnych rzeczy.

3. Czyli brałeś te barwniki i się do tego przyznałeś

3. Wiem tyle, że za 14 bloków dostałem jakieś 12.50$(śmieszna suma)

5.Nie zwróciłeś mi redstone'u

6.TO MI JĄ ZWRÓĆ

7. Nie robiłem dla ,,NAS" żadnej kurczakarki, tylko dla siebie, ale nie mówie o kurczakarce, a również o marchewkach, arbuzach, chlebach, przenicy, itd.

Nic, co napisałeś nie usprawiedliwia tego, że wziąłeś wszystkie przedmioty bez pozwolenia.

1. Jak żal Ci dirta to sobie go weź i se nim sraj na prawo i lewo

2. Jedynie żwir był wspólny

3. Tak czarne, później sam sobie załatwiałem

4. Dostałeś 16,50$

5. ZWRÓCIŁEM CI Redstone, bo brałem z Kolonii, i wrócił do Kolonii w tych samych ilościach

6. Kiedy indziej

7. DLA NAS a marchewek NIE BRAŁEM, arbuzy były na cubie mikicreator_yt-teren, miałem prawo pomagać w uprawie i się nimi żywić, chleby Ci oddałem właściwie od razu po ich zabraniu, pszenicy to zrobiłem nam DWIE farmy OGÓLNODOSTĘPNE dla naszego cuboida

2 minuty temu, MikiCreator napisał:

1. Jak żal Ci dirta to sobie go weź i se nim sraj na prawo i lewo

2. Jedynie żwir był wspólny

3. Tak czarne, później sam sobie załatwiałem

4. Dostałeś 16,50$

5. ZWRÓCIŁEM CI Redstone, bo brałem z Kolonii, i wrócił do Kolonii w tych samych ilościach

6. Kiedy indziej

7. DLA NAS a marchewek NIE BRAŁEM, arbuzy były na cubie mikicreator_yt-teren, miałem prawo pomagać w uprawie i się nimi żywić, chleby Ci oddałem właściwie od razu po ich zabraniu, pszenicy to zrobiłem nam DWIE farmy OGÓLNODOSTĘPNE dla naszego cuboida

1. Nie obrażaj mnie

2. Skoro był wspólny, to czemu  nie miałem do niego dostępu

3. Zobacz video, tam widać, że nie tylko czarne

4. Śmieszna kwota za 14 bloków

5. Żyjesz we swoim kłamstwie, to smutne

6. Dlatego piszę skargę

7. Brałeś, pamiętam, bo przez ciebie wszystkie marchewki nam wyszły i musiałem w netherze kupować, cytat ,,bo głodowałem" tak mi powiedziałeś kiedy je zjadłeś, bo nie umiesz farm robić i je rozmnożyć tylko ciągle żresz. Reszty nie chce mi się odpowiadać, więc przestań odpisywać.

5 minut temu, Randomix123 napisał:

1. Nie obrażaj mnie

2. Skoro był wspólny, to czemu  nie miałem do niego dostępu

3. Zobacz video, tam widać, że nie tylko czarne

4. Śmieszna kwota za 14 bloków

5. Żyjesz we swoim kłamstwie, to smutne

6. Dlatego piszę skargę

7. Brałeś, pamiętam, bo przez ciebie wszystkie marchewki nam wyszły i musiałem w netherze kupować, cytat ,,bo głodowałem" tak mi powiedziałeś kiedy je zjadłeś, bo nie umiesz farm robić i je rozmnożyć tylko ciągle żresz. Reszty nie chce mi się odpowiadać, więc przestań odpisywać.

1. Jak Ci dirta żal a następnie piszesz że mogę się nim podetrzeć to sam sobie odpowiedz czy to obraza czy kontra

2. Wykorzystałem

3.  Skoro żal Ci 4 czerwonych barwników, 1 białego i 1 jasnoszarego to aktualnie mam ich po kilka stacków.

4. Za tyle sprzedawałem, sam mówisz że hiperinflacja na serwerze więc co mam powiedzieć

5. ZWRÓCIŁEM CI TE 57 bloków więc mi tu nie kłam.

6. Naprawdę Ci na tym zależy?

7. Yhm jasne

1 godzinę temu, MikiCreator napisał:

1. Jak Ci dirta żal a następnie piszesz że mogę się nim podetrzeć to sam sobie odpowiedz czy to obraza czy kontra

2. Wykorzystałem

3.  Skoro żal Ci 4 czerwonych barwników, 1 białego i 1 jasnoszarego to aktualnie mam ich po kilka stacków.

4. Za tyle sprzedawałem, sam mówisz że hiperinflacja na serwerze więc co mam powiedzieć

5. ZWRÓCIŁEM CI TE 57 bloków więc mi tu nie kłam.

6. Naprawdę Ci na tym zależy?

7. Yhm jasne

Serio, przestań pisać, bo administracja musi nadążać (6.tak, zależy mi)

Dobrze, ale po co się kłucić wyjaśnijcie to sobie, niech "MikiCreator" zwróci itemy Radomixowi, jak je już zużył to niech nazbiera  i odda... boże to śmieszne itemy, trudno ich nie jest nazbierać poza żelazem i redstone jest juz troche wart jak i książka z silk touchem, jedzenie także bo jedzenie na większych serwerach (survival) jest naprawdę trudno zebrać

@Randomix123 proszę pokazać logi chatu, screeny logów bloków otrzymane od moderacji i inne dowody mogące potwierdzać twoją wersję. Bez tego nie można rozpatrzyć skargi, zwłaszcza że byliście znajomymi pododowanymi nawzajem do swoich cuboidów i nie da się obiektywnie określić że Miki wziął więcej od ciebie niż ty brałeś od niego. 

W dniu 19.01.2020 o 17:23, MikiCreator napisał:

Streszczenie : Dużo 

Ty tak na poważnie? Ciągle porównujesz fCrafta z obecnym serwerem, chociaż są to dwie różne rzeczywistości. To jest kontynuacja założeń, nie samego serwera. Rozumiem taką argumentację w przypadku v3, jednak nie tutaj.

Szczerze mówiąc XD w te itemy typu dirt czy barwniki, ale fakt, że MikiCreator_YT zabrał mi silk_toucha jest nie zaprzeczalny i jest to jedyna rzecz, której szczerze się domagam, więc pozostałe itemy nie musi mi oddawać, ale niech okażę chodź trochę godności i odda silka

• Briks zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...