jndooo 9 Opublikowano 2 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2020 Witam potrzebuje generator zelaza jak na bedwarsach by respilo co jakisa czas zelazo nad nim Temat został zamknięty z powodu braku aktywności autora. Notatka dodana przez TakiJakTy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 San4dY 3 Opublikowano 3 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2020 Możesz spróbować tym, ale nie jestem pewien jak z jego optymalizacją, bo jestem słaby w te rzeczy i dużo ich może lagować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jndooo 9 Opublikowano 3 stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2020 10 godzin temu, San4dY napisał: Możesz spróbować tym, ale nie jestem pewien jak z jego optymalizacją, bo jestem słaby w te rzeczy i dużo ich może lagować. A co ile sekund respi sie te zelazo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 San4dY 3 Opublikowano 4 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2020 11 godzin temu, jndooo napisał: A co ile sekund respi sie te zelazo ? co sekundę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jndooo 9 Opublikowano 4 stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2020 3 godziny temu, San4dY napisał: co sekundę a chciał bym ze co 2 minuty to wait 120 secunds cos tego ta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 San4dY 3 Opublikowano 4 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2020 tak, możesz dać też wait 2 minutes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jndooo 9 Opublikowano 4 stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2020 57 minut temu, San4dY napisał: tak, możesz dać też wait 2 minutes oke a dało by rade dodać jakies np. ulepszenie że po nacisnieciu prawym to zmienia sie na blok lvl 2 czy cos tego i respi sie co np. 1minute? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
jndooo 9
Witam potrzebuje generator zelaza jak na bedwarsach by respilo co jakisa czas zelazo nad nim
Temat został zamknięty z powodu braku aktywności autora.
Notatka dodana przez TakiJakTy
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi