Witam, prosilbym o napisanie skryptu ze jesli mam klucz i nacisne prawym idk poloze np. skrzynke magiczna to wtedy; otwiera sie gui (3rows) i w srodkowym rzedzie losuje przedmioty chodzi mi o cos takiego jak na [ciach] prosze pytac w razie pytan.
Troche juz mam ponizej kod;
on place chest:if name of player's tool is "&e&lMagiczna Skrzynka":
player has 1 tripwire hook of unbreaking 10 named "&e&lMagiczny Klucz" with lore "":
remove 1 tripwire hook of unbreaking 10 named "&e&lMagiczny Klucz" with lore "" from player
broadcast "Kiedys cos tu wpisze!"set event-block to air
else:
send "&4Blad: &cNie posiadasz klucza!"set event-block to air
Jesli ktoś byłby tak dobry i zrobił to w miare krótkim czasie moge zapłacić.
//chciałbym dodać ze tak sobie mysle to mozna to jakos wykonac w sposob -> chance i wtedy otwiera gui i co sekunde przesuwa itemki w prawo az wkoncu item który ma wypasc bedzie po srodku, srodkowego paska (nad i pod nim zielone szkło) i da nam item i zamknie gui.
Edytowane przez HeezQ
Usuwam nazwy serwera
Temat zostaje zamknięty z powodu braku aktywności autora. ~ TakiJakTy
Pytanie
Mandziiiik 1
Witam, prosilbym o napisanie skryptu ze jesli mam klucz i nacisne prawym idk poloze np. skrzynke magiczna to wtedy; otwiera sie gui (3rows) i w srodkowym rzedzie losuje przedmioty chodzi mi o cos takiego jak na [ciach] prosze pytac w razie pytan.
Troche juz mam ponizej kod;
Jesli ktoś byłby tak dobry i zrobił to w miare krótkim czasie moge zapłacić.
//chciałbym dodać ze tak sobie mysle to mozna to jakos wykonac w sposob -> chance i wtedy otwiera gui i co sekunde przesuwa itemki w prawo az wkoncu item który ma wypasc bedzie po srodku, srodkowego paska (nad i pod nim zielone szkło) i da nam item i zamknie gui.
Edytowane przez HeezQUsuwam nazwy serwera
Temat zostaje zamknięty z powodu braku aktywności autora. ~ TakiJakTy
Notatka dodana przez HeezQ
https://skript.pl/temat/36343-pomoc-za-pieni%C4%85zki-magiczne-skrzynki-i-klucze-opening/Udostępnij na innych stronach
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi